MarunaM píše:Pište si mě a Maju, doufam jen že se do té doby vyhrabu ze sraček
Nechceš helfnout kamaráde objednám hovnovuc Jinak doufám že se v nějaké dohledné době utrhnu a dorazím/e jak jsem slíbil. Nebo jestli si chceš udělat s Májou výlet k nám můžete budem rádi.
Fajn, tullamorka nebo chivaska stačí jo? Jenom doufám, že do tý doby seženu zimáky, tam to bude docela dobrá klouzačka.... Takže se mnou počítejte, já + přítelka
nexter píše:Fajn, tullamorka nebo chivaska stačí jo? Jenom doufám, že do tý doby seženu zimáky, tam to bude docela dobrá klouzačka.... Takže se mnou počítejte, já + přítelka
100RMovi stači nejaky hnusny laciny červeny vino a 2L coca coly... bude spokojenej a bude tvuj nejvetsi kamos cely vecer
ale tu chivasku 12Aňo muzes klidne vzit pro ostatni.....
nexter píše:Fajn, tullamorka nebo chivaska stačí jo? Jenom doufám, že do tý doby seženu zimáky, tam to bude docela dobrá klouzačka.... Takže se mnou počítejte, já + přítelka
100RMovi stači nejaky hnusny laciny červeny vino a 2L coca coly... bude spokojenej a bude tvuj nejvetsi kamos cely vecer
Těma ostatníma myslí AC sebe a mne
PS: Píšutě
Tak každýmu láhev nepovezu, zase nekradu... Kdo si sedne vedle nás, dostane, resp. neodejde po 2 do postele...
Killca píše:to se ale musis prihlasit o pozornost a ukazat svuj ksicht v klubovych ksichtech
Jenom abych tý pozornosti nevzbudil tolik... Ale něco s tím provedu, snad tento týden se dostanu k autu, uklidím, umyju a pochlubím se modrobílou vrtulí a teda i xichtem...