jinak na Cernaku sou samozrejme motokáry taky...takze kdyz bude chut...muzem se presunout o patro vejš...tam zařádit a pak jit na kafe...nebo muzem dat bowling v ty hospode co se tam chodi (že bych zas trochu vyhrál )
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Už včera na Agipe to zaznelo ale nejak bezvýsledne... Ja mám jednu a Storm má jednu, možeme to dať nejak dokopy
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Juchu, v patek mi odpada skola, takze tu tunu prace, kterou jsem mel puvodne udelat na patek, si muzu rozlozit do celeho tydne. Konecne se jednou vyspim a z toho vyplyva, ze se stavim (teda pokud to bude na Čerňáku a nezdemolujete mi tam smíchy winterwagen)
jarda píše:Už včera na Agipe to zaznelo ale nejak bezvýsledne... Ja mám jednu a Storm má jednu, možeme to dať nejak dokopy
aha tak to som nehpostrehol (sedel som vedla kamila a ten je ukecany jak stara baba, do toho navrhy fishmakera na emkovy volant za 1300, tomu sa nedalo odolat) - tak to by som bol velmo vdacny priatelia
má to háčik že ja nebudem zajtra na regionále, ale ináč bývam pár metrov od Agipu takže hociktorý večer v tých končinách ak nevydržíš do utorka
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:má to háčik že ja nebudem zajtra na regionále, ale ináč bývam pár metrov od Agipu takže hociktorý večer v tých končinách ak nevydržíš do utorka
ok do utorka mozem kludne jazdit ilegál, mne to nevadi
Kdyby se stal zázrak a byly by dvě i pro mě, tak by to bylo supr. Aspoň kdyby byla ta jedna. Vepředu mám jednu nouzovou a nelíbí se mi co je tam napsáno .