Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW srázek v Mladé Boleslavi 28.10.09
Za chvilku bude sníh a tak jsem si řekl, že by to chtělo nějakej srázek, než dá většina z vás své miláčky na zimní spánek. Proto tento středeční svátek 28. 10. 09 od 15hod do ? hod bych udělal menčí srázek příznivců automobilů BMW. Místo konání bude u Olympie (hypermarketalbert) na prvním parkovišti po pravé straně hned za kruháčem. Při nepřízni počasí by jsme se přemístili do jiného marketu do podzemních garáží.
Jenom chci zdůraznit, že se jedná o malé setkání (sraz)... žádný vstupný, žádný program. Můžeme se jít někam najíst, pokecat, vyrazit po okolí a udělat nějakou hezkou společnou fotku!
Důležité: kdo přijede v autě jiné značky než BMW, tak musí mít znak přelepený znakem BMW .
Hlavní diskuze je na Facebooku, takže zítra sem připíšu přesný informace, pro toho, kdo by měl zájem.
Jenom chci zdůraznit, že se jedná o malé setkání (sraz)... žádný vstupný, žádný program. Můžeme se jít někam najíst, pokecat, vyrazit po okolí a udělat nějakou hezkou společnou fotku!
Důležité: kdo přijede v autě jiné značky než BMW, tak musí mít znak přelepený znakem BMW .
Hlavní diskuze je na Facebooku, takže zítra sem připíšu přesný informace, pro toho, kdo by měl zájem.
žádný promejšlení, šup šup. já už mam umyto a přijedou lidi z jinejch serverů. takže by mělo bejt 15 aut, když přijedete vy, tak to je o další víc. jinak ještě se rozhoduje Airwolf z klubu. Program se vymyslí na místě. Takže uvidíme, co rozhodně většina, ale mohlo by se na Bowling a maj tam i kulečníkRendis píše:to nás moc není tak si to ještě promyslím.fishmaker píše:furt se chystam...ale pred chvili sem vstaval...tak snad to stihnu dodelat abych tam na treti byl
To už budem asi přesunutý jinam. Pošli mi sms na 606639960 až bys mohl vyrazit a já ti odepíšu, nebo zavolam, jak to s náma vypadá a kde jsme100RM píše:Rad by som sa dosiel mrknut, ale este som v praci a musim vybrat auto zo servisu. Takze neviem ci to stihnem. Keby som dosiel o stvrtej-piatej, budete tam este ? Aby som sa nehnal zbytocne.