karel2224 píše:Jestli vám nevadí moje rezavé dveře , tak se předběžně hlásím. Na sras sedmiček nejedu, tak ji vezmu sem. Jsou členové rodiny povoleni ?
Jasně,že jsou. Lidi na moje výlety berou i psy a kočárky
No že vidim takovej sraz u tebe první To je nějakej festák nebo co?? To neni sraz o autech že ne No uvidim, proberu to s Leni a dam vědět, když nás budeš v lese hlídat
karel2224 píše:Jestli vám nevadí moje rezavé dveře , tak se předběžně hlásím. Na sras sedmiček nejedu, tak ji vezmu sem. Jsou členové rodiny povoleni ?
Jasně,že jsou. Lidi na moje výlety berou i psy a kočárky
No že vidim takovej sraz u tebe první To je nějakej festák nebo co?? To neni sraz o autech že ne No uvidim, proberu to s Leni a dam vědět, když nás budeš v lese hlídat
Možná kdyby jsi míň hulil a podíval se na moje www. tak by ses dozvěděl,že tyto výlety pořádám min.už 2 roky.
Možná bych právě s odkazem na měnící se počasí volil cestu do vyšších nadmořských výšek, abychom si ten sníh užili. Záleží na obutí, jestli máte ještě letní.
Takový kompromis může být výstup-výjezd k rozhledně na Černou Studnici u Jablonce nad Nisou. Je to 869 nad mořem a je tam i restaurační zařízení. A nebo bych pokračoval dál k Horymu do vyšších poloh
No na tvoje crew koukam a tohle ale tady na klubu vidim poprvy. Kdybys koukal ty na moje stranky, viš že hory máme rádi hafokrát do roka, tak se ozvu ne kua, bydlíš ve stejny čtvrti
George_D píše:No na tvoje crew koukam a tohle ale tady na klubu vidim poprvy. Kdybys koukal ty na moje stranky, viš že hory máme rádi hafokrát do roka, tak se ozvu ne kua, bydlíš ve stejny čtvrti