Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
POZOR!!! slet vrtulek, legendární tať ecce homo
-
youwee
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
Nene, s karlem hyundaiem a nazpatek bych jel s M3. Natankuje plnou a snad mi to dom vydrziuda píše:uz je konecne hotova?jedes s Kamilem?popr si v patek cinknem a ufidime.NELECyouwee píše:Uvidim jak mi to vse vyjde, mozna rano poletim do Prahy pro Karlovu M3uda píše: nn 30cu bych do toho pocasi ani nevytahl.vezmes me ?gang bang?MATER
Žádný dobrý zprávy, vypadá to na zimní obutí...fotky ze včerejšího večera...http://pavlinac.rajce.idnes.cz/Je_to_tady/#album
-
youwee
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
Tobe plna nevydrzi ani do prostejovaPlayer1 píše:Jenom jednu plnou? Mně by to určitě vydrželoyouwee píše:Natankuje plnou a snad mi to dom vydrzi![]()
Udič, s kým teda pojedu já? Se uvidí v pátek, co?
Ale dopředu musím bohužel říct, že celej den mít čas nebudu a tak kolem 5. už musím valit na jinou akci.
Ty jo ja nemam jeste zimaky, po tomhle se nahoru nevyskrabu
-
dodos
- Klubové ID: 2055
Teď jsem dojel zezhora...
Po srarý start prší a nahoře sněží
Trať je ale mokrá, sníh se na vozovce nedrží...
Zítra by mělo být ještě tepleji, tak si myslím že to bude ok... ovšem pršet asi sem tam bude
Jinak je všude po trati docela dost listí.... tak to pěkně klouže
fotograf je s podmínkama seznámen a je ready, hospoda taky a tak nezbývá než doufat, že se nám to hezky vydaří
Tak zítra ZDAR
Po srarý start prší a nahoře sněží
Zítra by mělo být ještě tepleji, tak si myslím že to bude ok... ovšem pršet asi sem tam bude
Jinak je všude po trati docela dost listí.... tak to pěkně klouže
fotograf je s podmínkama seznámen a je ready, hospoda taky a tak nezbývá než doufat, že se nám to hezky vydaří
Tak zítra ZDAR