to bych potreboval.... bude to aspon na 4 dny?matal píše:Díky za kladné ohlasy přátelé..
Příště pořádám NonAlkohol and Coffe party whit Vegetarian Food..![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Tišnovské koleno + VH
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Matale...............se mnou na tu novou kalbu nepočítej, leda by udělala Lenička řízky na cestu a pod sedačkou bude láhev Morgana  
Jo jinak Matalovo hláška v sobotu: Když už chlastáte svoje vevnitř, nenchávejte ty prazdny lahve pod stolem
  Takže příště bacha  

Jo jinak Matalovo hláška v sobotu: Když už chlastáte svoje vevnitř, nenchávejte ty prazdny lahve pod stolem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				jurasis
 - Klubové ID: 775

Mno, s mlíkem by Ti to šlo blbě...chimerra píše:dela se nealkoholicky Jameson nebo Tullamore?? to bych se taky zucastnil, uz vzdavam veskere snahy zustat strizlivarkadiel píše:V tom případě mohu přivézt ochucené plnotučné mléko a domácí koláčematal píše: Příště pořádám NonAlkohol and Coffe party whit Vegetarian Food..![]()
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.

Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- 
				Totic
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 3742

Právě že rozhodnutí rady se vždy doktlo hlavně nečlenů, jako bylo v minulosti omezení vkládání tech. příspěvků, podpisy a avatary atd. Ale vy určitě pošlete změny mailem, já jen aby se zas někdo nedivil..matal píše:Nezlob se na mě, ale k čemu Ti to bude, když nejsi člen Klubu O.S.Totic píše:Škoda, že jsem nemohl dojet podpořit, taky jsem lehl s horečkou.. Napište aspoň, co jste odhlasovali na jednání ústředního výboru BMW. Nějaký pozměňovací návrhy, co ?
Zápis z VH bude za pár dní vystaven v Dokumentech OS
To se někteří budou divit, co bude za změny..
- 
				jurasis
 - Klubové ID: 775

Já myslím, že se vždy pozitivně dotklo právě členů, před většinou nečlenů, kteří se tady chovají jako by jim tohle fórum patřilo, protože jinde musí být zticha nebo odejít.
Že se s nimi neprávem sveze pár slušných je bohužel pravda...
Mimochodem, koukni do pokecu, je tam odpověď na Tvou otázku...

Že se s nimi neprávem sveze pár slušných je bohužel pravda...
Mimochodem, koukni do pokecu, je tam odpověď na Tvou otázku...
.
.

.