Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tišnovské koleno + VH
-
uda
- Klubové ID: 1207
ty woe mega husty sraz
predem velke dik MATALOVY (Igore dik za super sraz,jidlo a ubytovani)
a vsem moc dik za super zabavu
v patek obzvlast dik clenum Nehpo a Zave za polystyrenovy stav(Modří vědííí
)
a v sobotu my udelal nejvetsi radost G_D za darek do 30cy...
kámo fakt moc dik a dik za DEMONA
a posledni dik patri clenovy s nickem LYNXS (Wildo dik za doprovod na ceste dom.ses fakt kamos bez tebe bych to nezvladl) Demon byl silnejsi nez ja
JEBAT
JEBAT vsem dííík
predem velke dik MATALOVY (Igore dik za super sraz,jidlo a ubytovani)
a vsem moc dik za super zabavu
v patek obzvlast dik clenum Nehpo a Zave za polystyrenovy stav(Modří vědííí
a v sobotu my udelal nejvetsi radost G_D za darek do 30cy...
kámo fakt moc dik a dik za DEMONA
a posledni dik patri clenovy s nickem LYNXS (Wildo dik za doprovod na ceste dom.ses fakt kamos bez tebe bych to nezvladl) Demon byl silnejsi nez ja
JEBAT vsem dííík
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme taky v pořádku doma.
Díky Igore za zajištění tradičně milého pobytu.
Díky všem co se podíleli na opravdu nečekaném a milém překvapení v podobě přání a dárků k narozkám. Vyrazili jste mi doslova dech.
Popíjím kafíčko z nového BMW Sauber F1 hrnku a chutná líp než obvykle.
Ps. asi jsem byl i na Prasečáku ale jestli jste někdo fotil tak to nechci vidět!
Díky Igore za zajištění tradičně milého pobytu.
Díky všem co se podíleli na opravdu nečekaném a milém překvapení v podobě přání a dárků k narozkám. Vyrazili jste mi doslova dech.
Popíjím kafíčko z nového BMW Sauber F1 hrnku a chutná líp než obvykle.
Ps. asi jsem byl i na Prasečáku ale jestli jste někdo fotil tak to nechci vidět!
- Killca
- Klubové ID: 1648
TOP TOP TOP akce, super, krasne sem se zdrave nalil, napil, najedl, vyspal a pobavil, super lidi, od vseho trochu, klid i akce, proste super
Igore DIKY
dal chci jeste podekovat super doprovodu po ceste do tisnova (Míša a Dan td), super dovozu amerikou na koleno (matal) super odvozu z kolena na hotel (globus), super doprovodu domu (Dan td v aute a kolona bmw kolem)
a zvlaste Danovi td za spolupraci pri montazi tazneho pred VH a Míše, ze mi pri montazi podrzela
Igore DIKY
dal chci jeste podekovat super doprovodu po ceste do tisnova (Míša a Dan td), super dovozu amerikou na koleno (matal) super odvozu z kolena na hotel (globus), super doprovodu domu (Dan td v aute a kolona bmw kolem)
a zvlaste Danovi td za spolupraci pri montazi tazneho pred VH a Míše, ze mi pri montazi podrzela
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Výborná akce, pohodoví lidé, díky vedoucímu zájezdu Matalovi za organizaci a Foťasce za opravdu velkoluxusní štrúdl.
V8 mikrobus byl velmi stylový.
Potom se mi ještě líbila slečna servírka, když vstoupila do místnosti se slovy " pro koho je ten vývar ? " právě ve chvíli, kdy Jurasis říká " kdo je pro ? " a ruku zvedlo cca 40 lidí najednou
S fotkama prosím opatrně a s citem
V8 mikrobus byl velmi stylový.
Potom se mi ještě líbila slečna servírka, když vstoupila do místnosti se slovy " pro koho je ten vývar ? " právě ve chvíli, kdy Jurasis říká " kdo je pro ? " a ruku zvedlo cca 40 lidí najednou
S fotkama prosím opatrně a s citem
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...