GeorgosAc píše:jelikož je to limitovane 100 misty , davam prednost vsem co uz se kdy ///mordu ucastnili , takze novacky pripisu az dle volnych mist snad to pochopite a taktez dle predchozi zkusenosti neregistruji lidi kteri se bez jakehokoli duvodu minule vykaslali se jakkoli omluvit.
Sem blbej nebo to téma tu před hodinou nebylo? Sem se musel zeptat manželky jestli se mi to jen v noci nezdálo!
Jinak pokud bude místo tak bych se přihlásil jako náhradník s manželkou
GeorgosAc píše:jelikož je to limitovane 100 misty , davam prednost vsem co uz se kdy ///mordu ucastnili , takze novacky pripisu az dle volnych mist snad to pochopite a taktez dle predchozi zkusenosti neregistruji lidi kteri se bez jakehokoli duvodu minule vykaslali se jakkoli omluvit.
to chapu kdyztak pod carou udelej seznam nahradniku pls
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
OK , na tvou zadost zalozeno
kuju letos uz to musi vyjit
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Tak po dnešním píp dnu se z tohoto dne stal úplně Supaa den páč mě Jiřík volal a oznámil mě tuhle úplně nejvíc BEST Zprávu že bude MORD 2010 Takže už teď se mooc těším kamarádi
jiriku, no nekecej, uz? tesim se jak male decko... sice mam ted v sobe 2 litry burcaku, ale i tak vzrusenim planu a neprestanu to bude masakr... to bude vrazda, napsala...
Becx píše:jiriku, no nekecej, uz? tesim se jak male decko... sice mam ted v sobe 2 litry burcaku, ale i tak vzrusenim planu a neprestanu to bude masakr... to bude vrazda, napsala...