Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
každý čtvrtek Brno ÚHčko - 4.10.2012
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, voda to jistí!
Vezmu vodu, každý si vezměte s sebou něco na opékání, klobásy nejlépe, rohlík nebo kus chleba, kdyžtak si mezi sebou něco můžeme vyměnit.
ECKI > vezmi prosím gril, uděláme klubový stánek "OS BMWklub ČR" a všichni budou zírat! Máš i uhlí? Já mohu přivézt akorát dřevo, toho máme doma dost..
S sebou nějaké pití, nealko pivo třeba, mě už ten hnus od MCDonalda leze krkem
Vezmu vodu, každý si vezměte s sebou něco na opékání, klobásy nejlépe, rohlík nebo kus chleba, kdyžtak si mezi sebou něco můžeme vyměnit.
ECKI > vezmi prosím gril, uděláme klubový stánek "OS BMWklub ČR" a všichni budou zírat! Máš i uhlí? Já mohu přivézt akorát dřevo, toho máme doma dost..

-
- Klubové ID: 3121
Dobře Jardo,vyrážím nach Žebětín pro grilJawak píše:Přesně tak, voda to jistí!

Mattyx : Platí,akce bude.Kdyžtak mi vem taky něco,pak se vyrovnáme

EDIT : Grill je doma,jen trochu poštelovat,je na tom líp,než jsem myslel.Jen to uhlí není .....
P.S. Jak s těma krabicema?Kdo jede podautem teda?
ja jedu podautem,grill super věc:-D ale nic už asi nakoupit nestihnu ,ale neva.ECKI píše:Dobře Jardo,vyrážím nach Žebětín pro grilJawak píše:Přesně tak, voda to jistí!
S sebou nějaké pití, nealko pivo třeba, mě už ten hnus od MCDonalda leze krkem.... Jsem zvědavej,v jakým bude stavu
.Je to takovej malej přenosnej
Mattyx : Platí,akce bude.Kdyžtak mi vem taky něco,pak se vyrovnáme.Já to mám na knop s časem dneska a taky Kiki se mi ozvala,víte jak ne
EDIT : Grill je doma,jen trochu poštelovat,je na tom líp,než jsem myslel.Jen to uhlí není .....
P.S. Jak s těma krabicema?Kdo jede podautem teda?
kdy tam kdo budete nejdřiv?v 6?
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
ten kadet ja mu tam vytekl ten olej tak zkoncil v tvarozne na cviceni hasicu dobrovolnejch
alespon stejna barva,stejne ohnilej ale olej sem nehledal
budiz mu zeme lehka 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
nedočkavej:-Dpepino5xx píše:A kde jsou fotky![]()
kvalita je horší,ale tak holt obě ruce mám levý a foťák moc šero nezvládá:)
http://picasaweb.google.cz/Speedster160 ... zing278209#