Tak ač ve službě, stejně jsem se tam aspoň na pár vteřin ukázal... Zdraví vás houkající a troubící vyprošťovací jeřáb AV-14 / Tatra 815 Jel jsem za Rajhrad, nějaká baba tam rozmotala Fabku a hodila ju na svodidla...
dsvatos píše:Tak ač ve službě, stejně jsem se tam aspoň na pár vteřin ukázal... Zdraví vás houkající a troubící vyprošťovací jeřáb AV-14 / Tatra 815 Jel jsem za Rajhrad, nějaká baba tam rozmotala Fabku a hodila ju na svodidla...
jj mylseli jsme na tebe .... měl by jsi do toho namontovat lepší klakson
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
dsvatos píše:Tak ač ve službě, stejně jsem se tam aspoň na pár vteřin ukázal... Zdraví vás houkající a troubící vyprošťovací jeřáb AV-14 / Tatra 815 Jel jsem za Rajhrad, nějaká baba tam rozmotala Fabku a hodila ju na svodidla...
Jojo, ale my jsme mavali hasicum ne ? ( cervene auto )
škoda, že v tom jeřábu je pouze motor V10. V cisternách je V12 Jinak pracuje se s ním parádně, krásně jednoduchej stroj. Pak máme ještě větší vyprošťovák MAN na podvozku 8x8, ale je to přetechnizovanej sráč. Tam než vůbec naběhne počítač, tak s touhle Tatrovkou už jsem na cestě zpátky
Chodil som okolo celého cmitera, business parku a parkovisko s baworakmi som nenasiel a to už druhý krát
pošlite niekto mapku s presne vyznačenou lokalitou, alebo návod ako sa tam dostať.