Holly : Já a rýpat?Néééééé .Ty ses svěřil s problémem .Jinak klidně dojeď,taky bych se zastavil dřív
Pazďa : Jestli ti do toho něco nevleze jo??Nechtěj mě rozesmát .Vždyť už teď víš,že minimálně Tesco ti do toho vleze .Jo a nedělej ze sebe fotříka,nejenom my dva víme,že k tomu máš teda pěkně daleko
ECKI: Já neměla problém, já být zdráv jako řepa, jen na hlavu míti papír Dřív ukázat Zuzanku Nicméně já dojedu dřív tak jako tak, takže čím dřív tam budete tím líp pro mě
Pazďa: Jej, tak to bude určitě jen nějakej kontaktík, tak to zapřáhnem, dotáhnem na úháčko a společnými silami to kuchnem, ne??
Holly : Mám více než vážné obavy,že Zuzanku už nepoznáš .To co jsem dneska zjistil mě už stačilo a jinak "Zuzanka" jede zítra do Prahy na focení či co .....
Holly : Drbyyyy,ale až na regionále,nějak teď nemám chuť to řešit a neustále to tu zasírat .Jinak já jsem cajk .Věděl jsem,že partnerka do života to nebude,ale mohla mi aspoň říct pravdu .... Kdybych to věděl,tak bych se s ní asi ani nějak víc nesbližoval.Aspoň mám o starost míň a můžu se víc věnovat potencionálním přítelkyním ....
Holly: tak kdyby byl nekdo ochotnej mi v tom pomoct povrtat tak ho klidne dotahneme ale teda mezi nama, tak nejak nevim jestli tam na to doslova na kolene prijdeme.
Holly: no z prace pojedu tak pred ctvrtou, takze neco po ctvrte muzem.. kdyztak mi hod cislo do SZ, kdyby se mi to pak podarilo nakopnout tak abys nemusel zajizdet akorat prosimte jestli mas nejakou Gola sadu tak by se hodila
Holly píše:ECKI: Poď nám dělat s Visou doprovodné vozidlo
Klíííďo.Aspoň něco zvládne
Pazďa : Nesháníš odvoz do Tesca ? .Nebo že bys na to jednou dlabal????
Vezmu ti odvodňovač na kontakty .... Kontaktol jsem nechal v Lelekovicích.Ale kdyby nikdo neměl,tak se můžem otočit