možná by to nebylo od věciBecx píše:priste navrhuju jmenovky, pac nektere lidi, ktere jsem tam chtel potkat, jsem nepoznal
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///MORDsession - den poté (poděkování, dojmy, postřehy ...)
-
- Kontaktovat uživatele:
nebyl to nehpo?Lion píše:Moje řeč, plno lidí se kolem mě pohybovalo a já nevěděl, kdo je kdo. Nakonec se mě podařila kuriozita, že sem se poslední den loučil s jedněma lidma a zjistil, že do klubu ani nepatří a sou to jen kolemjdoucí turisti.Becx píše:priste navrhuju jmenovky, pac nektere lidi, ktere jsem tam chtel potkat, jsem nepoznal

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já označenej byl
Ale jinak pro příště už jsme uvažovali o označení lidí, taky mam pak v hlavě bordel, kdo je kdo 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
-
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Kua já ti nestačimPajunk píše:tak to je pecka konečně pořádné fotečky - dočkáme se i od pořadatele?
![]()

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, budeme se nudit spoluMalda píše:Me se sraz vubec nelibil... Bylo to nudny. Ale priste prijedu zas. A na dyl. Ale musi prijez Bazzi. Bez nej neni mejdan.. On proste umi zitpavouk píše:Přátelé - ani nevíte jakou mám radost, že se vám tam líbylo a že se čas strávený na přípravě akce vyplatil![]()
Chtěl bych vám všem moc poděkovat za účast a skvělou atmosféru ,kterou jste tam navodili![]()
Jsem moc rád ,že mám o kolo sebe takové lidí jako jste vy![]()
A abych si nepoškodil pověst sprosťáka : Lidi co nepřijedou a neomluví se dopředu a kupodivu někteří ani do zadu - tak na takové se mohu jenPavouku? Miluju te

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
bazzi píše:Budou... zadrh se sofwer, snad do konca týdňa, samého ňa to mrzíRendis píše:kde jsou fotky od Bazziho?![]()
![]()
hele to neva, aspon se nám protáhnou vzpomínky