jo tobe musim podekovat ze si nas svou neznalosti problematiky 6mm kulicek dostal do kolenT.o.m. píše:byla to opět paráda se vším všudy a to díky všem, kteří se s tímhle měsíce mazlili ... stálo to za to
díky za suprový víkend ... vytvořili jste emoce :palec:
youwee+100rm: žoldáci, dodnes si nemůžu sednout na prdel![]()
mkalous: seš děsnej ožrala
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDsession - den poté (poděkování, dojmy, postřehy ...)
-
youwee
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
tobe moc diky za vecerni jizdu bokem na "nejblizsi" pumpu.. mas to u me, nicmene moje 540ka boky nezna a neukazeElvis69 píše:Cao mordoři, akce super, jen mě mrzelo že jsem nemohl zůstat do konce.
Rád jsem Vás poznal a pokecal.
Veliký DÍKY organizátorům. Doufám že v sobotu dorazil zbytek lidí.
Hezký týden
Těším se na další akci Bmwklubu.
Jste dobrá banda.
Peace Elvis
-
pavouk
- Klubové ID: 370
Přátelé - ani nevíte jakou mám radost, že se vám tam líbylo a že se čas strávený na přípravě akce vyplatil
Chtěl bych vám všem moc poděkovat za účast a skvělou atmosféru ,kterou jste tam navodili
Jsem moc rád ,že mám o kolo sebe takové lidí jako jste vy
A abych si nepoškodil pověst sprosťáka : Lidi co nepřijedou a neomluví se dopředu a kupodivu někteří ani do zadu - tak na takové se mohu jen
Chtěl bych vám všem moc poděkovat za účast a skvělou atmosféru ,kterou jste tam navodili
Jsem moc rád ,že mám o kolo sebe takové lidí jako jste vy
A abych si nepoškodil pověst sprosťáka : Lidi co nepřijedou a neomluví se dopředu a kupodivu někteří ani do zadu - tak na takové se mohu jen
-
Malda
- Klubové ID: 615
- Kontaktovat uživatele:
Me se sraz vubec nelibil... Bylo to nudny. Ale priste prijedu zas. A na dyl. Ale musi prijez Bazzi. Bez nej neni mejdan.. On proste umi zitpavouk píše:Přátelé - ani nevíte jakou mám radost, že se vám tam líbylo a že se čas strávený na přípravě akce vyplatil![]()
Chtěl bych vám všem moc poděkovat za účast a skvělou atmosféru ,kterou jste tam navodili![]()
Jsem moc rád ,že mám o kolo sebe takové lidí jako jste vy![]()
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Hyri píše:a pan duri sa ti nevedel ozvat ?
Pan Duri asi fotil Zaveho škrkátko a mapičku

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
A to bud este rad, ze si nedostal z mojej, to by sice bolelo o 10% menej, ale za to by si ich mal v prdeli raz tolkoyouwee píše:jo tobe musim podekovat ze si nas svou neznalosti problematiky 6mm kulicek dostal do kolenT.o.m. píše:byla to opět paráda se vším všudy a to díky všem, kteří se s tímhle měsíce mazlili ... stálo to za to
díky za suprový víkend ... vytvořili jste emoce :palec:
youwee+100rm: žoldáci, dodnes si nemůžu sednout na prdel![]()
mkalous: seš děsnej ožrala
7er. True definition of luxury. Yours.
-
baworakovej
- Klubové ID: 1193
Rendis to napsal uzasne proto jek kopiruju neni k tomu co dodat proste PARADARendis píše:Organizace-BEZCHYBNÁ!
jídlo (gril)-FAMÓZNÍ !!
klubáci i neklubáci- na totální pohodu
ceny a tombola- konečně super ceny.DÍKY sponzoři
Tak tento "fesťák" si vždy rád zopakuji!
PÁNOVÉ GeorgosAc;George_D ;Pavouk;Leni,Globusman a spol. ...smekám a širák odhazuji v dál,protože si to zasloužíte.
K těm co nedorazili...co říci..někdo měl vážný důvod,ale většina prostě vyměkla.
Huska: Díky za čas a Tvé názory.
Bazzi,Véna,100RM,Kamil740,Frencis,Doom,Mája,Maruna,Matal,duo Foťas,Schumachr a Klárka a mnoho dalších za příjemnou společnost.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
A já ještě musim poděkovat těm, kteří nám pomohli.
Zaslouženě díky Doemixxovi, byl jsi dobrej
Jawaku, díky moc, ty jsi prostě jedinečnej.
Všem kapelám, zvukaři a osvětlovači, že si to užili s námi.
A samo ségře a švárovi, kteří vás dokázali pořádně nacpat svou kuchyní.
Díky všem co pomohli u soutěží a nabídli se pomoci s čímkoliv.
Nechci menovat lidičky, kterým děkuji za společnost, bylo vás hodně, a tak díky všem, že jste přehlídlí menší chybyčky v programu, příště už to bude dokonalý
Zaslouženě díky Doemixxovi, byl jsi dobrej
Jawaku, díky moc, ty jsi prostě jedinečnej.
Všem kapelám, zvukaři a osvětlovači, že si to užili s námi.
A samo ségře a švárovi, kteří vás dokázali pořádně nacpat svou kuchyní.
Díky všem co pomohli u soutěží a nabídli se pomoci s čímkoliv.
Nechci menovat lidičky, kterým děkuji za společnost, bylo vás hodně, a tak díky všem, že jste přehlídlí menší chybyčky v programu, příště už to bude dokonalý

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
MORD 2009 FOTO
Fotky jsem neměl čas upravovat ani nak třídit takže tu jsou všechny..Kdo bude chtít nákou upravenou a ve velkým rozlišení tak písněte
Snad se fotky budou líbit.
http://picasaweb.google.com/martin.skaryd/Mord2009#
Jo a přepněte si to na Full screen jinak to bude mazanec:)
Fotky jsem neměl čas upravovat ani nak třídit takže tu jsou všechny..Kdo bude chtít nákou upravenou a ve velkým rozlišení tak písněte
Snad se fotky budou líbit.
http://picasaweb.google.com/martin.skaryd/Mord2009#
Jo a přepněte si to na Full screen jinak to bude mazanec:)
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč, plno lidí se kolem mě pohybovalo a já nevěděl, kdo je kdo. Nakonec se mě podařila kuriozita, že sem se poslední den loučil s jedněma lidma a zjistil, že do klubu ani nepatří a sou to jen kolemjdoucí turisti.Becx píše:priste navrhuju jmenovky, pac nektere lidi, ktere jsem tam chtel potkat, jsem nepoznal