a jeste me napada nejaky jmenovky visacky.. ja nepoznal skoro nikoho novyho a ted zas koukam kolik znamejch nicku bylo
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDsession - den poté (poděkování, dojmy, postřehy ...)
-
kosh
- Klubové ID: 238
Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovce
Ted mi to doma stojí na špalku
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovce
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu se říká smůlu - já to tak schytal už 3x - ale dojel jsem vždycky! Sice na žiletce ale dojel. To je holt nevýhode novejch aut bez rezervykosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovceTed mi to doma stojí na špalku
Adopiči !!! Som si musel uzit slunce v dusi so Smídrsomkosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovceTed mi to doma stojí na špalku
7er. True definition of luxury. Yours.
těch obrovských DIKU jmenovitě by by bylo tolik , že by to ve finále ani nikoho nebavilo číst...
píši proto opravdu od srdce OBROVSKE DIKY VŠEM !!!!!!!!!!
- sponzorum
- Pavoukovi , Leni a G_Déčkovi
- vsem ucastnikum
- švárovi a séstře Jirky
- kapelam , zvukarovi a osvetlovaci
- majitelum objektu a jeho zamestnancum
BYLI JSTE OPRAVDU JEĎINEČNÍ !!!!!!!!!!
tady fotka pro pajunka

píši proto opravdu od srdce OBROVSKE DIKY VŠEM !!!!!!!!!!
- sponzorum
- Pavoukovi , Leni a G_Déčkovi
- vsem ucastnikum
- švárovi a séstře Jirky
- kapelam , zvukarovi a osvetlovaci
- majitelum objektu a jeho zamestnancum
BYLI JSTE OPRAVDU JEĎINEČNÍ !!!!!!!!!!
tady fotka pro pajunka

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
ty voe, a pak se nema o Rudoshovi řikat, že je buzna, tohle je jasnej důkaz. A zbytek buzniček kolem 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Fotas
- Klubové ID: 1115
- Kontaktovat uživatele:
madu píše:.. nemohu jinak, než vysloviti jedno VELKÉ PODĚKOVÁNÍ VŠEM ....
a jak jednou jeden řekl ... " bylo mi s vámi dobře přátelé.. tak příští rok na Mordu 2010 na shledanou ..
madu :palec:
....prepac Madu, ale slova ktore si tu napisal su aj moje slova a chvalia ich za vsetko. Pocasie naj (zmluva s Bohom)
Strava naj( G_D super)
Sportove vyuzitie(pavouk)
Administrativa ( AC )
a k tomu dodat, na to sa nenachadzaju slova. Dama a pani velka poklona.
Dekuji organizatorum
Sice jsem o ledascos prisel (pozdni prijezd v noci, komunikacni problemy), ale i tak to bylo zajimave
Takze preji vsem co si to uzili, hezke vzpominky.
Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo
Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo
CZAirwolf píše:Dekuji organizatorumSice jsem o ledascos prisel (pozdni prijezd v noci, komunikacni problemy), ale i tak to bylo zajimave
Takze preji vsem co si to uzili, hezke vzpominky.
Nechapem co kto z toho vzdycky ma, sahat niekomu na auto, lepit tam nalepky, obracat znacky a podobne ...
7er. True definition of luxury. Yours.
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě se práskat musí.... Takže Jawaku podstoupíš léčbu análním kolíkem!!!CZAirwolf píše:Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo
Díky za v celku povedenou akcičku...
Děkuji bohu, že jsem se čtvrteční noc nepropadl postelí, která podemnou praskla
Hlavně velmi děkuji 100RMovi a Kamilovi740 za naražená obě kolena (už se pěkně rozlila modřina od kolena do půlky lýtka)
-
martinm3
- Klubové ID: 92
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji hlavně organizátorům za bezkonkureční MORDsession bylo to grandiózní, libové, skvělé, dokonalé, famózní.
Ale možná stačilo říct MORD ten prostě MILUJU
Soukromé poděkování:
Řízkovy za vše
MarunaM, Surfis.......... prostě celému sobotnímu Teamu při noční akci zakončenou doutnáním
já ještě doutnám teď 
Pavoukovy za noční rozhovor pre televíziu a za moderátorskou show kterou mě bavil
jseš Masér 
Ale možná stačilo říct MORD ten prostě MILUJU
Soukromé poděkování:
Řízkovy za vše
MarunaM, Surfis.......... prostě celému sobotnímu Teamu při noční akci zakončenou doutnáním
Pavoukovy za noční rozhovor pre televíziu a za moderátorskou show kterou mě bavil
Taktéž bych se rád připojil k poděkování za vynikající akci
G_D už dlouho dopředu avizoval, že tahle akce bude stát za to a jeho slova se potvrdila
takže DÍKY !!!
PS: k tomu sahání na cizí auta bych se připojil, to se prostě nedělá i v tom největšim opojení alkoholem, takže výtvarné umění kresliče prstem na skla, jsem ráno odměnil houbou a kyblíkem s vodou
PS: k tomu sahání na cizí auta bych se připojil, to se prostě nedělá i v tom největšim opojení alkoholem, takže výtvarné umění kresliče prstem na skla, jsem ráno odměnil houbou a kyblíkem s vodou
-
Mordkuchta
-
Fipo
- Klubové ID: 1756
přidávám se k těm, kterým se tato akce zapsala do srdce, bylo to boží, opravdu parádně jsem si to užil
a taky bych se chtěl omluvit, že jsem se skoro s nikým nestihl rozloučit, bo Dave zavelel a muselo se jet
Děkuji všem organizátorům, děkuji lidem, se kterýma jsem se poznal a taky těm, kteří se mnou šli do lesa
nejvíc teda díky Levelerovi, protože s tím jsme se z lesa nedostali
DĚKUJU, snad někdy příště ...
a taky bych se chtěl omluvit, že jsem se skoro s nikým nestihl rozloučit, bo Dave zavelel a muselo se jet
Děkuji všem organizátorům, děkuji lidem, se kterýma jsem se poznal a taky těm, kteří se mnou šli do lesa
DĚKUJU, snad někdy příště ...