sejcek píše:Klidně dojedem i vlakem ale ujít si to nemůžu nechat!!! Nejsem posera a těším se od ty doby co jsem se zaregistroval
Myslím že máš na co.
Jiank slyšel jsem nějaky nazory, jako že je to festival a tak. Festival to neni, hudba tam je, aby nebylo ticho, není hlavní náplní. Tou jste vy, lidičky, kteří se jedete bavit a doufam že se bavit budete. Je to normální, teda vlstně ne, je to sraz, který se vymyká všem normálním srazům, ale nebude tam žádný zabíjení ani metal festival, ti kdo si to myslí opravdu nevědí o čem to bude, tak to nechte na nás. Zábava bude a každy si najde tu svou, to je bez debat. Pokud se někdo bude nudit, přijdte za mnou.
GeorgosAc píše:Pánove jeste upozornuji , ze realizacni team jede ve ctvrtek a mame omezene mista na ctvrtecni vecer , tak ne ze chystate prekvapeni ve forme hromadneho prijezdu
tamtamy klubu bijí a doslycham se ledascos..
S takovýma kecama si vůbec rozmyslím,jestli pojedu.
G D: Tobě zase někdy něco řeknu!!!!
GeorgosAc píše:Pánove jeste upozornuji , ze realizacni team jede ve ctvrtek a mame omezene mista na ctvrtecni vecer , tak ne ze chystate prekvapeni ve forme hromadneho prijezdu
A stejně to je fesťák !
Jaky kecy zase, nalešti M5 a nekecej.
No říct mi že dojede všechno ve čtvrtek je blby mi řikat, když já jedinej vim, že to prostě neni možny tam ty lidi nacpat, dle slov majitele a myslim že do pátku se dá vydržet. Sorry, ale ja nemam čas na překvápka, ještě je toho hodně, co se musi udělat A když myslíš že to bude festák, mužeš jít za mlejn a hrát nohec. Hřiště i sít tam je
sejcek píše:Takovej dotázek, mám auto na opravě(už 3 tejdny) a není 100% jestli do výkendu bude. Bude problém přijed nějakým pod autem(já jen aby jste mi ho tam neupálili )?
neboj já byl minulej rok taky Japoncem a nic se nestalo
!
!
A stejně to je fesťák !
Jaky kecy zase, nalešti M5 a nekecej.
No říct mi že dojede všechno ve čtvrtek je blby mi řikat, když já jedinej vim, že to prostě neni možny tam ty lidi nacpat, dle slov majitele a myslim že do pátku se dá vydržet. Sorry, ale ja nemam čas na překvápka, ještě je toho hodně, co se musi udělat A když myslíš že to bude festák, mužeš jít za mlejn a hrát nohec. Hřiště i sít tam je