ako pise storm, 9 am100RM píše:Jj, 9 tammarlin píše:Miro, prosimte jak to je zitra? normalne rano v devet v sosne, nebo to je jinak?
Jinak, ja psal ze bych jel ve dvou,a le kdybychom byly tri, tak to asi nevadi co.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AUTOCAR DAY SOSNOVÁ 2009
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Dík organizátorům za dobrou akci. Zpočátku sice fronty byly, ale někdo to zaplatit musí
Kdo si počkal na poslední dvě-tři hodinky, povozil se.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Bohuzial cim viac ludi, tym vacsie fronty. Niektori ludia boli proste zase velice "aktivni a disciplinovani", tak sa posunula fronta dozadu a potom to uz fachalo.Koby píše:docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....
7er. True definition of luxury. Yours.
100RM píše:Bohuzial cim viac ludi, tym vacsie fronty. Niektori ludia boli proste zase velice "aktivni a disciplinovani", tak sa posunula fronta dozadu a potom to uz fachalo.Koby píše:docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....
organizace byla uplně v pohodě,
jinak skvělá akce,velké díky pořadatelům že tam byly ochotni stát v dešti a odmávávat každé auto na trat atd. Hodně mě to včera bavilo

ještě EDIT: fotky http://picasaweb.google.cz/Speedster160 ... DaySosnova#
-
- Kontaktovat uživatele:
jo, po první jízdě sem čekal 2,5 hodiny na jízdu.. jenom kvuli tomu, že jsem musel pouštet ty co ještě nejeli a přijeli na 11:00... na vleku na lyžích taky nepouštím ty, co byli líný ráno vstávat a ještě nejeli, že ano...100RM píše:Bohuzial cim viac ludi, tym vacsie fronty. Niektori ludia boli proste zase velice "aktivni a disciplinovani", tak sa posunula fronta dozadu a potom to uz fachalo.Koby píše:docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....
pak jsem odnes to vzniknutí dvou, nebo dokonce 3 řad v tom parkovacím prostoru. byl jsem skoro nakonci a někdo zavelel nebo někoho napadlo celou řadu podjet zleva... Mě jakožto chladný hlavě to bylo tak nějak jedno, ale dalšího chytráka to napadlo objet zprava přes trávu... ze začátku tam měl bejt člověk co bude pouštět...
Ale to je jedno, to jsou drobnosti.. obdivuju celkově, že to někdo vubec zařídil a dal si stm tu práci atd. Bylo to fajne

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak par obrazku ode mě, ale spíš jsem seděl v M3 E30
http://www.georged.estranky.cz/clanky/a ... --_-_/Asos
DC

DC in Drift

M3 Drift

Fikux Drift

je to modelka

Lancia jezdila moc pěkně

S jagošem se taky nebál, ale po okruhu chcípnul v depu

Vyhlídka po okruhu a žena za volantem

Pořadatel

Trabi taky zatápěl co to dalo

Ariel se na okruhu pěkně vypral. Zrychlení a brzdy vypadali z pohledu diváka zajímavě, ale po té co jsme ho stíhali s M3, tak nás pustil

Evíčka lítali asi nejlíp, myslím že pro ně naprosto ideální povrch a jejich nadvláda byla znát v každé zatáčce

Místy bylo nacpáno

Francis

Jízdy tohodle Eva se mi líbili asi nejvíc, pěkně to foukalo a borec si to dával

To je vše, škoda za to hnus počasí, mohly bejt lepší obrázky

http://www.georged.estranky.cz/clanky/a ... --_-_/Asos
DC

DC in Drift

M3 Drift

Fikux Drift

je to modelka

Lancia jezdila moc pěkně

S jagošem se taky nebál, ale po okruhu chcípnul v depu

Vyhlídka po okruhu a žena za volantem

Pořadatel

Trabi taky zatápěl co to dalo

Ariel se na okruhu pěkně vypral. Zrychlení a brzdy vypadali z pohledu diváka zajímavě, ale po té co jsme ho stíhali s M3, tak nás pustil

Evíčka lítali asi nejlíp, myslím že pro ně naprosto ideální povrch a jejich nadvláda byla znát v každé zatáčce

Místy bylo nacpáno

Francis

Jízdy tohodle Eva se mi líbili asi nejvíc, pěkně to foukalo a borec si to dával

To je vše, škoda za to hnus počasí, mohly bejt lepší obrázky

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekny fotky, musela to bejt povedena akce. A na mokru aspon nemizely gumy tak rychle, co?
Jinak koukam, ze pan Heinik s Arielem opet nemohl chybet. Slysel jsem ale, ze Ariel pujde z domu a bude KTM X-bow, jehoz je nyni dovozcem. Ten pan proste umi zit ve svem veku, coz?
Celkove jsem rad, ze se akce vydarila, a doufam, ze Autocar bude timto stylem pokracovat. Drzim palce.
Jinak koukam, ze pan Heinik s Arielem opet nemohl chybet. Slysel jsem ale, ze Ariel pujde z domu a bude KTM X-bow, jehoz je nyni dovozcem. Ten pan proste umi zit ve svem veku, coz?
Celkove jsem rad, ze se akce vydarila, a doufam, ze Autocar bude timto stylem pokracovat. Drzim palce.