patras píše:[quote="100RM"]Berem full nabitou airsoftku, takze pri kraveni kazdy dostane davku par kulicek, aby ste si uzili krasne drobucke oderky na laku
muzu opetovat palbu ?
Ne, ale mozes sa pridat
Nemachruj, nebo se mrknu, kam zasil tatik kozlicu po dedkovi [/quote]
Beru SA58 a 100g Semtexu. Semtex musim už konečně zdělat. 5 let se mi válí ve špajzu...
Lion píše:Tak ///Mord se nám už blíží a já se pro zajímavost kouknul jak to mám daleko a je to cca 250 km od mýho bydliště. Pak sem se díval, kde to přesně je, ale nikde sem neviděl asfaltku až k tomu mlýnu. Jak to teda je s tou cestou? Dostanu se tam s Mkem v pohodě nebo je to vylágrovaný a pro jezedáky udělaná polňačka?
Vede tam asfaltka a pak cca 1km je po betonce a štěrko cestě. Pojedeme tam předem s lopatama a případné nesrovnalosti doladíme, ale jako neni to kravící odjezd ani příjezd. Takže aspon bude hezky v klidu a žádný blbnutí na place Takže určitě nebude problem tam zajet. Nevim jak ostatní, ale i když jsem měl Compacta na zemi, projel jsem kdekoliv, kde nebyl vysokej příčnej hrb a toho se budem snažit docílit i tady. Pojedu tam třícou, ta je dost nízko takže když tam projedu tim, projede každej
btw. akce se blizi... planuje se nejaky hromadny prijezd... co se posrazet nejak cestou... at ten trasport ma nejakou uroven... my jedeme v patek odpoledne ci podvecer smer zlin brno praha... jak jste na tom ostatni z nasi trasy ci koncin?
Já jsem pro. Klidně bych se připojil někde u Jihlavy či Velkýho Meziříčí na D1. Předběžně by jsme chtěli jet taky někdy odpoledne. Ještě to ale v průběhu nasledujících dní doladíme.
BTW.: Přítulka nakonec musela zůstat doma. Takže já beru bráchu a CD-čko s gay hudbou a růžový brýle.
Lion píše:Já jsem pro. Klidně bych se připojil někde u Jihlavy či Velkýho Meziříčí na D1. Předběžně by jsme chtěli jet taky někdy odpoledne. Ještě to ale v průběhu nasledujících dní doladíme.
BTW.: Přítulka nakonec musela zůstat doma. Takže já beru bráchu a CD-čko s gay hudbou a růžový brýle.
Lion píše:Já jsem pro. Klidně bych se připojil někde u Jihlavy či Velkýho Meziříčí na D1. Předběžně by jsme chtěli jet taky někdy odpoledne. Ještě to ale v průběhu nasledujících dní doladíme.
beda jak dojedes bez tech bryli..... a bracha jakbysmet...
beda jak dojedes bez tech bryli..... a bracha jakbysmet...
Hele jak je to s tema pritelkynema? vim, ze kdyz sem tam s ni, tak se nemuzu valet nekde za barakem v trave na srac a nemuzu se treba hodinu v kuse bavit jen o autech.. ale zase kdyz vidim kdo vsechno si tam taha zenskou, tak fakt nevim
Martinéz píše:Hele jak je to s tema pritelkynema? vim, ze kdyz sem tam s ni, tak se nemuzu valet nekde za barakem v trave na srac a nemuzu se treba hodinu v kuse bavit jen o autech.. ale zase kdyz vidim kdo vsechno si tam taha zenskou, tak fakt nevim
S pritelkynema je to tak, ze kdo si ji tam vezme, bude toho do smrti litovat
Martinéz píše:Hele jak je to s tema pritelkynema? vim, ze kdyz sem tam s ni, tak se nemuzu valet nekde za barakem v trave na srac a nemuzu se treba hodinu v kuse bavit jen o autech.. ale zase kdyz vidim kdo vsechno si tam taha zenskou, tak fakt nevim
klidne ji vem, my se ti o ni postarame.... takze se muzes valet na sracky a kecat jen o autech