HansCZ píše:Loni se teda jelo z Olomouce-Sternberk-Mor.Beroun-Opava. Daleko zabavnejsi cesta(ecce homo, krasne houpacky a zatacky az do opavy), bez provozu a radaru + ne vsichni meli dalnicni znamku, ale bude asi zalezet na domluve...
Jestli pojedete vrchem, tak asi bez nás, bo to máme trochen z ruky.
dneska se dolaďovali poslední detaily na letáčků a zítra půjdou do tisku - pokud někdo chce pomoct s rozvážením a rozdáváním letáčků v jeho městě jako loni tak mi prosím piště do sz svoje adresy a počty letáků a já vám je pošlu - moc by mi to pomohlo. ideální navštívit i bmw servis v tom městě a nechat jich pár i tam.
JInak bude Fireshow a Bunjee runing ve kterém se bude soutěžit
Takže stále pracujeme na zábavě pro vás pokud možno vemte si Badbintonové pálky, bude i síť na nohejbal asi a volejbal, bude tam Fireshow vnoci a promítání nějakého pohodového filmečku, do toho grilování, pivka, Bungeeruning, spanilka, pálení gum atd. no pokud vyjde počasí tak nuda rozhodně nebude - do toho budou hrát DJ´s.
Už se to blíží tak nezapomeňte 25-26.7 si vemte v práci dovolenou a přijeďte si odpočinout.
Poháry jsou už doma - 39 pohárů do je myslím až až.
Dneska jsem mluvil s človíčkem který se bude starat o hudbu a můžeme se těšit i na překvapení z rádia Helex. tak uvidíme.
Jinak budou i diplomy i poháry a dnes dorazily ceny z firmy Alpine tak se bude nadělovat i Alpine, Bmwstyle už také nadělil dárečky a také samoopravna se pochlapila takže se to pěkně rýsuje.
Pokud by někdo z vás měl nějaké reklamní věci a chtěl by nám je poskytnout do tomboly budeme velice rádi.