Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

já už ji dávno nemám, bohužel si nepamatuju komu jem ji dal. ale někdo kdo se hodně vožral na dalším srazu nejspíš.. kdo to moch být? ted hledej...surfis píše:Podle mě jí má castro ještě z jarních Dětenic 08, ale nejsem si jist...George_D píše:ACčko nevíš kdo má tu Mordhelmu?? Už je nezvěstná aspon rok, Rudosh ji mohl v klidku nosit
- 
				KamilAC
 - Klubové ID: 870

Tak přicházím s pro někoho nemilou, a pro náhradníka jistě pozitivní zprávou, ale jsem nucen z pracovních důvodů zrušit účast. 
Kdo mně znáte, víte jak naprd je moje zaměstnání co se týče času, že jsem neustále mimo republiku, navíc zcela nepravidelně.
Měl jsem už domluvené volno, musím si ho vždy brát nejmíň na týden, ale uplně nám překopali zakázky a práci na následující dva měsíce. Můj šéf si bohužel nemůže dovolit mně na tu dobu uvolnit a musím 1.června odjet do práce a vrátím se nejspíš až někdy kolem 18.-19.června.

Opravdu se moc omlouvám, zvlášť pokud se kvůli tomu nějak dál bude cokoliv komplikovat, ale nemám jinou možnost.
Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu: 90. - KamilAC a 91. - KamilAC (g)
Také prosím o vyškrtnutí obou z chatky č.13

Kdo mně znáte, víte jak naprd je moje zaměstnání co se týče času, že jsem neustále mimo republiku, navíc zcela nepravidelně.
Měl jsem už domluvené volno, musím si ho vždy brát nejmíň na týden, ale uplně nám překopali zakázky a práci na následující dva měsíce. Můj šéf si bohužel nemůže dovolit mně na tu dobu uvolnit a musím 1.června odjet do práce a vrátím se nejspíš až někdy kolem 18.-19.června.
Opravdu se moc omlouvám, zvlášť pokud se kvůli tomu nějak dál bude cokoliv komplikovat, ale nemám jinou možnost.
Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu: 90. - KamilAC a 91. - KamilAC (g)
Také prosím o vyškrtnutí obou z chatky č.13
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Kua kamile to je škoda, ale ženu jsi mohl normálně pustit, určitě aky řídí ne  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- Lion
 - Klubové ID: 865
 - Kontaktovat uživatele:

Tak ///Mord se nám už blíží a já se pro zajímavost kouknul jak to mám daleko a je to cca 250 km od mýho bydliště. Pak sem se díval, kde to přesně je, ale nikde sem neviděl asfaltku až k tomu mlýnu. Jak to teda je s tou cestou? Dostanu se tam s Mkem v pohodě nebo je to vylágrovaný a pro jezedáky udělaná polňačka?

- 
				KamilAC
 - Klubové ID: 870

Tak to jsem rád. Fakt sem se těšil ještě dřív než byl znám termín konání, ale nemůžu s tím nic udělat. Budu rád když 30.5.stihnu náš menší regionálek který rádoby pořádám, a pak tradá do světa.GeorgosAc píše:taky em to mrzi , ale covece musim te verejne pochvalit , nebo jako JEDINY z tech co se odhlasili jsi mi to napsal jako clovek i s cislama a cislem chatky abych to mel jednodussi nez vse vyhledavat.. az to ti dekuji a snad nekdy priste
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Vede tam asfaltka a pak cca 1km je po betonce a štěrko cestě. Pojedeme tam předem s lopatama a případné nesrovnalosti doladíme, ale jako neni to kravící odjezd ani příjezd. Takže aspon bude hezky v klidu a žádný blbnutí na placeLion píše:Tak ///Mord se nám už blíží a já se pro zajímavost kouknul jak to mám daleko a je to cca 250 km od mýho bydliště. Pak sem se díval, kde to přesně je, ale nikde sem neviděl asfaltku až k tomu mlýnu. Jak to teda je s tou cestou? Dostanu se tam s Mkem v pohodě nebo je to vylágrovaný a pro jezedáky udělaná polňačka?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!