to dufamDC píše:když mi vyjde čas, tak dojedu aspoň na kukačku
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
AUTOCAR DAY SOSNOVÁ 2009
kosh píše:ja to samé. no nic zaregistruju se a poopřípadě to zruším kdyby mi do toho něco vlezlo
nic sa nedeje, zatial su volne miesta, takze mozete este par dni pockat, kym budete mat jasno s volnom, alebo sa zaregistrujte a pripadne to zrusite, za to sa predsa nestrielaKlakson píše:no jo, já bych se rád zaregistroval, ale co když nebudu moct přijet, vím prd co bude za 14 dní
ahoj, urcite nie len pre bmw, autocar citaju nielen ti, ktori maju spravnu pohananu napravuPPetr píše:Ahoj, já bych jel jen na čumendu, ale možná by jeli kamarádi s Imprezou STI a audi S4 . Je to jen pro BMW? Kdyžtak bych jim dal vedet at se regnou. Díky P.
v strucnosti: odhadovany pocet aut cca 60, okruh je prenajaty od deviatej rana do piatej, organizacne zabezpeceny redakciou a zamestnancami okruhu. na drahu budeme pustat cca 6 az 7 aut, aby nedoslo k zbytocnej tlacenici pripadne nejakej rane. zatial este nemame stanovene, ako dlho bude kazda skupina jazdit, ale kvoli brzdam a gumam to dame na priblizne desat minut. a bude sa jazdit dovtedy, kym bude zaujem, resp. do 17.00. predpokladam, ze malokto (kvoli technike) bude jazdit cely den, ale mozno niekto prekvapi, uvidime. inak pred jazdami prebehne kratky brifing o bezpecnosti, vzajomnej komunikacii medzi vodicmi a kto bude mat zaujem, tak vysvetlime aj techniku jazdy, pripadne naucime cistu stopu. v tejto chvili este dojednavame catering..kosh píše:Můžeš napsat nějaké podrobnější organizační info ohledně průběhu celé akce.
pri tomto zraze este neplanujeme vyuzit casomieru, ale ak zaregistrujeme disciplinu, vyhlasime k dalsiemu zrazu kategorie a pustime stopky o ceny.