Jasnýpazda píše:ucvakni zarovkukoubik píše:prijedu.
nevite bude Huska s diadnostikou? potrebuji zhasnout airbag

Teď jsem přivezl kamna ze servisu,to nový okno je mazec,konečně něco vidím

MattyX píše:tak sem tam zase nechal cely gumyale bude i vejko atimen natacel
achjo,jeste ze ty 15"tky jsou tak levny
iSlavek píše:MattyX píše:tak sem tam zase nechal cely gumyale bude i vejko atimen natacel
achjo,jeste ze ty 15"tky jsou tak levny
na video jsem prave koukl,zvlášt začátek moc pekný:)
BMWPower píše:Sem se nějak zapomenul u brzd...a přijet něco po devátý nemělo cenu...![]()
Ale zítra jedu na TK tak uvidíme...
![]()
MattyX píše:iSlavek píše:MattyX píše:na video jsem prave koukl,zvlášt začátek moc pekný:)
spis jenom na ten zacatek se da koukatzbytek je jen nesmyslny trestani gum ktery k nicemu nevede
Lion píše:MattyX píše:iSlavek píše:si měl určitě ty závodní rukavice co![]()
![]()
nene :![]()
![]()
No tak to je pak jasný. Ze začátku Ti to šlo moc dobře a pak se Ti zpotily ruce a už si to flákal.
MattyX píše:Lion píše:MattyX píše:[quote="iSlavek"]si měl určitě ty závodní rukavice co![]()
![]()
![]()
No tak to je pak jasný. Ze začátku Ti to šlo moc dobře a pak se Ti zpotily ruce a už si to flákal.
Lion píše:MattyX píše:Lion píše:[quote="MattyX"][quote="iSlavek"]si měl určitě ty závodní rukavice co![]()
![]()
![]()
DAVe píše:to MattyX: Musim se nekdy prijet mrknout na tvou tricu chlape, dlouho uz jsem Mtech II nevidelkamarad mel takovou tricu IS pred par lety...zave muze povidat..moc se mi to libi a kor v 325i
![]()
mas vkus to se musi nechattreba me svezes
MattyX píše:DAVe píše:to MattyX: Musim se nekdy prijet mrknout na tvou tricu chlape, dlouho uz jsem Mtech II nevidelkamarad mel takovou tricu IS pred par lety...zave muze povidat..moc se mi to libi a kor v 325i
![]()
mas vkus to se musi nechattreba me svezes
neni problem,povozim kohokoliv kdo bude chtit... ono ty originalni mtechniky jsou k nevideni... co to auto mam tak jezdim a koukam jestli neco takovyho potkam , a vubec nic, proste ty auta nejen nejsou u nas ale nejsou nikdea kdyz uz jsou tak stoji celkem baksis,coz je dobra zprava
:D klidne prijed
sem na srazu pokazde