Měl bych prosbu. Pokud by někdo mohl nabídnout na zapůjčení, nebo darovat 3 šestiválcové a jednu 4válcovou hlavu motoru BMW, ale asi by jsme skousli i jakékoliv, ale BMW by bylo asi nej. Budou určeny pro potřeby Mordsession a hrozí, že se nevrátí ve 100% stavu, takže opravdu jen nepotřebné a neopravitelné kusy. Moc díky za nabídky, kdyžtak nejlépe do SZ
kosh píše:Bude tem možnost přístupu na net? Je to těžké, ale budu muset pracovat i na dálku ... kontrola je kontrola
No abych pravdu řekl, to jsem ani nezjištoval, ale věřím že zdejší IT blázni si tam net dovezou, takže bych kontaktoval případně 100RMa nebo Surfise, ty bez toho netu nejedou ani na hory
Lion píše:Ty jo, ono je to už příští měsíc. To ňáko uteklo.
jj a porad hodne lidi kasle na to se radne nahlasit na ubytovani... aspon ze lidi kteri vi jak to chodi uz jsou radne nahlaseni , na ostatni zrejme budu muset se vykaslat a udelat to sam za ne.. ale pak je nehodlam resit na sraze ze maji nejaky problem ze s nekym nechteji byt.....
Lion píše:Ty jo, ono je to už příští měsíc. To ňáko uteklo.
jj a porad hodne lidi kasle na to se radne nahlasit na ubytovani... aspon ze lidi kteri vi jak to chodi uz jsou radne nahlaseni , na ostatni zrejme budu muset se vykaslat a udelat to sam za ne.. ale pak je nehodlam resit na sraze ze maji nejaky problem ze s nekym nechteji byt.....
Namíchal bych baby s chlapama - samozřejmě s cizíma
globusman píše:Namíchal bych baby s chlapama - samozřejmě s cizíma
škoda, že tě neslyší tvoja
Klidně jí to řekni, nemám se za co stydět. Já mám ubytování nahlášeno s homosexuálníma kamarádama... Tak a porušil jsem pravidla, protože jsem se zmínil o sexuální orientaci - moderátoři konejte a trestejte - vyžaduji nejvyšší trest... (nápověda - konkrétně jsem porušil pravidlo 9 základních pravidel fóra: Zakazuje se používání vtipů a příspěvků s tématikou postižených, sexuální orientace.......)