Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno regional 29.4.09 JIŽ na park. Ustredni Hrbitov
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
zdar, bych potřeboval od vás trochu pomoct. bych potřeboval nějaké fotky moji 740, tmavě modrá. na srazu myslím 18.3 plus minus si to moje auto fotil. moje spz končí na 24. mám ted nějaké problémy s policii. potřebuji nějaké fotky aby viděli že auto vypadá pořád stejně s rozbitou přední mlhovkou, že to nemělo např opravovnej lak,nebo jiné svetla. díky snad mi někdo helfne a pošle co nejdřív nejlépe do pondělí jedu s autem na policii, kde si to nafotí a vyšetří.
na email jsara007@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
1.4. jsou ode me nejmladsi kamo jestli ti to helfne http://autaauta.rajce.idnes.cz/mika_hakkinen píše:zdar, bych potřeboval od vás trochu pomoct. bych potřeboval nějaké fotky moji 740, tmavě modrá. na srazu myslím 18.3 plus minus si to moje auto fotil. moje spz končí na 24. mám ted nějaké problémy s policii. potřebuji nějaké fotky aby viděli že auto vypadá pořád stejně s rozbitou přední mlhovkou, že to nemělo např opravovnej lak,nebo jiné svetla. díky snad mi někdo helfne a pošle co nejdřív nejlépe do pondělí jedu s autem na policii, kde si to nafotí a vyšetří.
ale z toho dne mam tvoji palubovku mobilem

-
- Kontaktovat uživatele:
http://autaauta.rajce.idnes.cz/BMW_Brno ... .09/#album
dale pulnocni Lidl bude mit Pulse
Sranda byla, vstal jsem ted.
Akurat s tim vecerem, "BMW Carsoft 6.5+SP1+Cracks" je stazenej, notas mam, ale neni tam ten COM1, spletl jsem si to se special Dell I/O , ale 9ti pinova samicka jako COM1 to je, takze uvidime , kdyztak pres USB.
Takze po sedme sraz tam, kde zrovna bude nejvic doslova 'LOW rideru' v Brne pohromade, pozvedneme uroven
dale pulnocni Lidl bude mit Pulse

Akurat s tim vecerem, "BMW Carsoft 6.5+SP1+Cracks" je stazenej, notas mam, ale neni tam ten COM1, spletl jsem si to se special Dell I/O , ale 9ti pinova samicka jako COM1 to je, takze uvidime , kdyztak pres USB.
Takze po sedme sraz tam, kde zrovna bude nejvic doslova 'LOW rideru' v Brne pohromade, pozvedneme uroven