Šárka už na vás bude čekat po 15.00 hodině,já bohužel dorazím až po 18.00hodině pač vyrážím z Mnichova docela pozdě ale proženu válce v motoru abych tam byl co nejdřív

:pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2: :pivo2:

a to Maruna nebude jediny, tak bubáčik počkaj keď ta Slováci do rúk dostanú Boha tvojho !MarunaM píše:tak to si vypiješ kámo, počké až sa potkámemartinm3 píše:já jsem se odhlásil teď z pochopitelného důvodu stěhuju se do nového.. takže se omlouvám ale jinak to zařídit nejde.
Amigos fakt mě to štve100RM píše:a to Maruna nebude jediny, tak bubáčik počkaj keď ta Slováci do rúk dostanú Boha tvojho !MarunaM píše:tak to si vypiješ kámo, počké až sa potkámemartinm3 píše:já jsem se odhlásil teď z pochopitelného důvodu stěhuju se do nového.. takže se omlouvám ale jinak to zařídit nejde.
KUA trencle do leve kapsy, fusky do prave, komp pod pazu a je prestehovano, s tim nadelasmartinm3 píše:Amigos fakt mě to štve100RM píše:a to Maruna nebude jediny, tak bubáčik počkaj keď ta Slováci do rúk dostanú Boha tvojho !MarunaM píše: tak to si vypiješ kámo, počké až sa potkámev ale uvidíme jak to dopadne