http://www.tuningtech.cz/
emtrojak píše:Modre Coupe E36 325i na cernych kolech Hamann. kdyz tak: 737977948. pokecame!!!!!! Mohli by jsme se domluvit a postavit to nejak vedle sebe.. Budu tam nějak po 9 hodině. V 9 jedu z Frýdku-Místku
mathias22 píše:jinak bych chtel rict ze tahle akce stala za to,ty drifty byly uzasne,speedymu to slo,ale ja mel favorita ve standovi bezouskovi,nevite co tam ma za motor,byl to nadherny zazitek,a nelituju vubec niceho!smekam preed vsemi kdo tam zavodili,fakt umeni chlapi,VZDAVAM HOLT!
![]()
![]()
kamikaze5100 píše:mathias22 píše:jinak bych chtel rict ze tahle akce stala za to,ty drifty byly uzasne,speedymu to slo,ale ja mel favorita ve standovi bezouskovi,nevite co tam ma za motor,byl to nadherny zazitek,a nelituju vubec niceho!smekam preed vsemi kdo tam zavodili,fakt umeni chlapi,VZDAVAM HOLT!
![]()
![]()
Kde jsi byl když to řikal. Ma tam 3.6 M5 315PS
bergos píše:taky jsem byl. týpek pořadatel mě přemlouval ať jedu taky vystavit mezi tunery, ale já radši mezi diváky...nejvíce mě dostala černo-červená corsa natíraná štětkou a nárazníky přidělané rezavýmy vruty.
![]()
Drifty byla kapitola sama pro sebe, líbily se mi jízdy Filipaa Speedy taky super.
mathias22 píše:ja tam asi zavitam s tou moji hujdou flekatou, pokud teda sezenu gumy do soboty!myslim ale ze jip atd.tam taky zavitaji!hm?