Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Okruh Brno 16.4.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
to jo jako auto za par slupek a proste prozene karu za par mega
jo ta bila co byla v tisnove na srazu tak tam byla taky,taky rikal ze bez slicku to nema cenu
no nema no 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Klubové ID: 1447
Bylo to super, ale prostě je to o gumách a o váze. V zatáčkách silniční gumy jen pískaly a auto se chtělo tlačit ven, už to rychleji nešlo. Skoro 2 tuny se projeví.
Průměrná spotřeba 35,8 l/100km, průměrná rychlost jen 101km/h, dle BC. Známí na mezi mě zkoušeli orientačně změřit čas na kolo, tak to bylo 2:48. Ale měřili jen jednou.
Průměrná spotřeba 35,8 l/100km, průměrná rychlost jen 101km/h, dle BC. Známí na mezi mě zkoušeli orientačně změřit čas na kolo, tak to bylo 2:48. Ale měřili jen jednou.
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Jojo jízda na okruhu je vždy o 4 věcech. Dobrý podvozek, dobrý gumy, dobrý brzdy a až na posledním místě síla motoru. Na seriových gumách se dostaneš na nějakou rychlostní hranu a přez ní se prostě už nepřehoupneš, neboť by Ti to ustřelilo někam do kačírku. Pokud to někdo myslí s ježděním na okruhu trochu víc vážněji, tak nesmí chybět sportovní pneu. Buď semi-slicky a nebo ostré slicky. 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejlepci je pred jizdou prezout na regulerni zavodni slicky slicky clovek se krasne sveze a ma je na par vyletu na okruh pac stejne tam udela tak pet kol plus nejaky na schlazeni a je konec jizd 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
zatim par fotek na http://pclama.serveftp.com/fotoforum/okruh
kvalita nic moc, bylo uz docela spatny svetlo na dlouhy sklo
zitra jich par prihodim
kvalita nic moc, bylo uz docela spatny svetlo na dlouhy sklo
zitra jich par prihodim
na to nejdulezitejsi si zapomnel: vaha auta, pokud je vaha na pytel tak ti pneu ani podvozek tolik nepomuzou jako kdyz budes vazit o tretinu mene se seriovym podvozkem a gumama... a ten vyssi vykon motoru se ti vic projevi v Brne nez v Moste. Konkretne u BMW do 250 PS je nejvetsi tragedie vaha auta a brzdy (velke, ne jenom vymena desticek), potom bych resil pneu a az potom podvozek spolecne s vykonem (a spojkou, samosvor atd)... + geometrie a strmejsi rizeni... u nekterych aut i odlevani benalu v nadrzi... Minimum na sportovni jizdu v Brne by auto melo mit 200 koni na tunu, jinak vse zde popsane je mrhani penez a je lepsi se poohlednout po jinem modelu nez sebe a auto trapit, protoze po dvou/trech akci se muze delat repase vsehoLion píše:Jojo jízda na okruhu je vždy o 4 věcech. Dobrý podvozek, dobrý gumy, dobrý brzdy a až na posledním místě síla motoru. Na seriových gumách se dostaneš na nějakou rychlostní hranu a přez ní se prostě už nepřehoupneš, neboť by Ti to ustřelilo někam do kačírku. Pokud to někdo myslí s ježděním na okruhu trochu víc vážněji, tak nesmí chybět sportovní pneu. Buď semi-slicky a nebo ostré slicky.

add kacirek: dvakrat jsem skoncil se seriovkou v kaceru pouze proto ze brzdy odpochodovali do vecnych lovist, kvuli pneu pokud nebouchne tak by nemel byt duvod auto valet v kaceru, to je pouze spatne zvolena stopa, vzdy musis jet podle momentalniho stavu auta (a tedy i pneu)

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Ale jezdil tak na půl plynu, ani na rovince to pořádně nevytočil tak nevímLion píše:Tahle?

Jinak tam bylo moc krásných kousků a šlo vidět, kdo je tam pro zábavu a auta si užívá a kdo ho má jenom na to aby se ukazoval

Matal nezklamal, M6 mu jela krásně a měl při tom jeho pohodovej výraz, už jenom kafíčko a cigaretka chyběla

-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Abych se přiznal, tak to byla moje první ostrá jízda na okruhu za volantem..
Musím souhlasit s Robertem, že nejdůležitější jsou brzdy a váha a to ostatní až potom.. Brzdy dostávají strašnej záhul a taky jsem na to dojel-na cílové rovince u cedule 200m jsem měl na tacho 180-190 a během 150m to ubrzdit na nějakých 80-90 je docela nářez, asi v předposledním kole naštěstí v posledním esíčku před cílem mi to přestalo úplně brzdit,pedál změkl tak,že jsem ho prošlápl úplně bez většíhu brzdnýho účinku,tak jsem poslední kolo vzdal a vyjel z tratě.. ani po půlhodině stání a pomalé cestě domů nebyli brzdy 100% ok..nicméně si z toho beru ponaučení a mám již objednané pancéřové hadičky a ještě seženu lepší przdovku..
Nicméně mě moc aut nepojelo, a to jsem jel jízdu s nejstarším a evidentně s nejslabším autem..
Musím souhlasit s Robertem, že nejdůležitější jsou brzdy a váha a to ostatní až potom.. Brzdy dostávají strašnej záhul a taky jsem na to dojel-na cílové rovince u cedule 200m jsem měl na tacho 180-190 a během 150m to ubrzdit na nějakých 80-90 je docela nářez, asi v předposledním kole naštěstí v posledním esíčku před cílem mi to přestalo úplně brzdit,pedál změkl tak,že jsem ho prošlápl úplně bez většíhu brzdnýho účinku,tak jsem poslední kolo vzdal a vyjel z tratě.. ani po půlhodině stání a pomalé cestě domů nebyli brzdy 100% ok..nicméně si z toho beru ponaučení a mám již objednané pancéřové hadičky a ještě seženu lepší przdovku..

Nicméně mě moc aut nepojelo, a to jsem jel jízdu s nejstarším a evidentně s nejslabším autem..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
to by mě u tohoto auta taky zajímalo... již párkrát jsem ho potkal na cestě a sice vypadá na Mko ale zvuk ani akcelerace se mi nezdá.Dave píše:[Ale jezdil tak na půl plynu, ani na rovince to pořádně nevytočil tak nevímJsme se Zavem laborovali jestli to náhodou není jenom překopaná 530D nebo ještě něco horšího. Holt se mu ten den asi nechtělo moc jezdit.

-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Majitele té bílé M5 znám, byl taky u Bizona na sraze.. proč nejezdil na plno nevím, ale před jeho jízdou jsme prohodili pár slov a říkal, že jde jen zhulit gumy..Huska píše:to by mě u tohoto auta taky zajímalo... již párkrát jsem ho potkal na cestě a sice vypadá na Mko ale zvuk ani akcelerace se mi nezdá.Dave píše:[Ale jezdil tak na půl plynu, ani na rovince to pořádně nevytočil tak nevímJsme se Zavem laborovali jestli to náhodou není jenom překopaná 530D nebo ještě něco horšího. Holt se mu ten den asi nechtělo moc jezdit.

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Klubové ID: 1447
Taky jsem byl poprvé, byl to super zážitek. Předjela mě nějaká M6 (Matal to nebyl
, i když pak stejně vjela do kačírku) a pak nějaká audina, dokonce snad A3? No jo, ta váha...
Jel bych hned zase, ale z gum (hlavně předních) moc nezůstalo, to už by se příslušníkům nelíbilo. Tak musím přezout a na okruh je hned zhoblovat nepůjdu...
Jinak ta bílá M5 je fakt M, žádná překopávka, na podzim jsme koukali pod kapotu. Majitel je takový docela pohodář...

Jel bych hned zase, ale z gum (hlavně předních) moc nezůstalo, to už by se příslušníkům nelíbilo. Tak musím přezout a na okruh je hned zhoblovat nepůjdu...
Jinak ta bílá M5 je fakt M, žádná překopávka, na podzim jsme koukali pod kapotu. Majitel je takový docela pohodář...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
my tam byli i vcera,dneska jedem zaseZave píše:dnes jsou opet jizdy, jde se nekdo kouknout?

vcera to byla nuda , jezdil tam koren s F430 a davala si ho kokta RS...

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar