Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Příbram 10-11.4.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Petr K

#41 Příspěvek od Petr K »

angel_1 píše:Jo urcite se mi libi, proto chci info atd :-) Takhle male vypada supracky. Budes jezdit v Tuning cupu??

Jezdil jsem už v roce 2006,potom trochu míň. Jezdit budu tak nějak všude, kromě dálky jako Kopřivnice atd. Mám jít do Tuning Cupu ? :D
S dveřma je jenom jeden problém a to, že každej rok mě nějakej inženýr řekne jak se z toho musí blbě vystupovat :D , přitom je to naopak. Normální člověk se aspoň zeptá, ale "inženýři" jsou furt
Podobně je to se snížením - pod autem jsou 4cm, ale já dojedu všude, kde je třeba (veškerý okresky jsem zatím projel bez problémů a tam kam nevjedu stejně nevím co bych s tim autem dělal).
Panty stejně jako ostatní kovový věci (kola, pedály, madlo ručky, vzpěra v motoru, blatníky s výztuhou i dorazem, prahy dveří, koncovky výfuku, atd.) jsou dělaný (custom 8) ), dovolil bych si tvrdit, že ty panty jsou lepší než originál (líp seřiditelný, větší úhel otevření, promyšlenější tvar, jezdí po ložisku) a asi je budu chtít z nerezu, takže tyhle vyhodím... :D

Fotka v avataru je zastaralá, ale nechám ji tam - barák jsem prodal, teď mám jinej :D
Přílohy
1.jpg
1.jpg (80.82 KiB) Zobrazeno 524 x
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od angel_1 »

Nemas icq?? Chci viic fotek a viiic infa :-)
Petr K

#43 Příspěvek od Petr K »

angel_1 píše:Nemas icq?? Chci viic fotek a viiic infa :-)

Si nějaká náročná, co na to přítel - na to chci víc ? :D

Doplnil jsem si to ICQ, ale nikomu to neřikej, protože bych pak musel furt něco psát :D
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od angel_1 »

Petr K píše:
angel_1 píše:Nemas icq?? Chci viic fotek a viiic infa :-)

Si nějaká náročná, co na to přítel - na to chci víc ? :D

Doplnil jsem si to ICQ, ale nikomu to neřikej, protože bych pak musel furt něco psát :D

Tak libi se mi to auto, tak zjistuju, viid :-)
Petr K

#45 Příspěvek od Petr K »

angel_1 píše:Tak libi se mi to auto, tak zjistuju, viid :-)

Tak sem taky zjištoval na tvý klubový stránce něco o slečně a je vidět, že tomu docela rozumíš. Seš docela vzácnej druh, víš to ? :D

Svojí stránku zatím nemám, páč sem na to línej, ale asi to taky v dohledný době doženu - zatím se budu připravovat na kecy :D
Akorát mi neřeknou "na to že si holka, tak dobrý" ale "na to že si kluk, tak nic moc" :D . JJ holky to maj někdy lehký
Brody
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Brody »

no auto je to pro me jedno z hodne povedenych a vzdy rad se na nej koukam.Do tech Strak bych se moh nekdy podivat.Vcera sem tam brouzdal na stk :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od angel_1 »

Petr: ooo dekuju :-)
Odpovědět