43. - 328i - 1:31:954, s KO podvozkem a probržděnou jednou zatáčkou docela gut Spíš nechápu jak sem moh za sebou nechat závodního Swifta, 911Ku,350Z i Caterhamy

http://www.renocar.com/pneuatuning/obje ... /&news=120

hold neni to ono
 hold neni to ono  jinak v tej tabulce ty nazvy maji zpraseny celkem hafo
 jinak v tej tabulce ty nazvy maji zpraseny celkem hafo 

funguje ale jen na rovinceTrhyy píše:No to bych taky teda čekal že ta 338 pojede líp, sem byl jenom o 2,5vteřiny pomalejší, divný že tady to auto moc nefunguje a jak má Jandys ten motor v Bauru tak s tim snad vyhrál i nějakej kopec nebo co
 jak to nema svor a lepci gumy tak to stoji zapikacu,brzdy jsou mazec o tom zadna ty maji oba stejny,podvozek D2 racing...kastle odlhcena taky... proste ty prvni dva faktory delaji strasne moc...a to prave v zatackach,na rovince ti to prijde ze vseci stoji
 jak to nema svor a lepci gumy tak to stoji zapikacu,brzdy jsou mazec o tom zadna ty maji oba stejny,podvozek D2 racing...kastle odlhcena taky... proste ty prvni dva faktory delaji strasne moc...a to prave v zatackach,na rovince ti to prijde ze vseci stoji 

ale svezení dobrý no když sis všecky dohnal po rovince jak kdyby stáli a pak v zatáčce jak lejno
 ale svezení dobrý no když sis všecky dohnal po rovince jak kdyby stáli a pak v zatáčce jak lejno   mít sliky svor tak ten nissan gtr má co dělat
  mít sliky svor tak ten nissan gtr má co dělat   ale to už nezjistím jelikož motor dávám zpět do M5 a do E30 jde S14
  ale to už nezjistím jelikož motor dávám zpět do M5 a do E30 jde S14   ,, v zatáčkách naženeš hodně kor v C-čku a nemít připravený stroj tak takhle to dopadá
 ,, v zatáčkách naženeš hodně kor v C-čku a nemít připravený stroj tak takhle to dopadá   neva mě to bavilo
  neva mě to bavilo 

stejne bude naprodej :Dkdyz to vyjde tedapazda píše:Romek: no na tu M5 jsem zvedavej

mel o krapet vic kroutacku na vyjezdech
 mel o krapet vic kroutacku na vyjezdech  :D:D
:D:D

a tak to je slusneTrhyy píše:Tak už jsou výsledky závodu do vrchu a sem překvapenej
43. - 328i - 1:31:954, s KO podvozkem a probržděnou jednou zatáčkou docela gut Spíš nechápu jak sem moh za sebou nechat závodního Swifta, 911Ku,350Z i Caterhamy
http://www.renocar.com/pneuatuning/obje ... /&news=120