no jo ahááá, a já si říkal :tutuk: Já ji začnu brát až bude teplo a nebudem v garážích(a nebude o co odřít auto ), ona by zmrzla I když stejnak si myslím že jí to nebude bavit, stát tam a poslouchat naše moudrý řeči
Mě by zajímalo co jako na tom rovným úseku předváděl, jak se tam dostal...
Škoda pěkné E34 na hezkejch kolech... Majitel podle mě od toho dal ruce pryč, když jsem to míjel tak policajti chodili zameteně s baterkama kolem a nikde nidko, asi byl opilej nebo nevim a odešel. Zatrest mu pudu sundat lišty ze dveří a vemu si ty sicny Když tak na to koukám tak tam má nějakou červenou na levým předním blatníku, tak kde je druhý auto nebo hlava chodce?? Chjo, škoda autí
Těžko říct co se stalo.Chodec by ho asi tak nezmuchlal.Bych řekl,že vyjížděl a najel moc do křižovatky nebo nedal přednost a někdo ho vzal s sebou.Na chodníku se ocitlo "setrvačností" (odhodem),je tam ten bezbarierovej obrubník.Ikdyž nikde žádný jiný bouraný auto nebylo .....
No dle mého skromného názoru bylo někde druhý auto, ale v konečným důsledku to opřel o ten bilboard asi, setrvačností nevím, má bouchlý kola, to musel jet rychle... fakt by mě to zajímalo... No nikomu to nepřeju, hlavně tomu autu ne...
tak se taky dostavím a doufám, že mě nevyženete, že vám dělám ostudu se špinavým autem , no možná to stihnu ještě někde umýt, jo a jak je to s tou baworskou, budete mít místo i pro mě pizzu si dám rád
Bratn píše:tak se taky dostavím a doufám, že mě nevyženete, že vám dělám ostudu se špinavým autem , no možná to stihnu ještě někde umýt, jo a jak je to s tou baworskou, budete mít místo i pro mě pizzu si dám rád
Tys asi ještě neviděl špinavý auto Můžu tě uklidnit, nikdo tě nevyžene, taky sem se napoprvé bál ale moraváci sou přátelští lidé Jinak v baworské je místo pro všechny a pokud by nebylo, tak ho jawak vytvoří