Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno regionál 18.3.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
smocek
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od smocek »

ja sem prahy nesehnal takze misto prahu tam je "jekl" 70x40x3 a prohnuty autogenem na dvou mistech abych kopiroval odriznuty kus prahu..takze trosku bocni vystuzeni je poradny:) ja si na zazemi co mam doma nemuzu stezovat... ono vetsina lidi co ma bmw a jsou do toho tak nemaj moc kde to delat:( je to spatny.. ono svepomoci to je nejlepsi:) aspon si toho pak kazdy vazi kdyz si to sam opravi:) ja tu svoji karu koupil za 40tisic pred rokem a byla nasracku shnila prahy podlaha dvere... jako nevypadalo to ale bylo to tak.. tak komplet podlaha, prahy a dvere opraveny lak novej.. lak me stal 12tisic.. ale nechat si to nekde vyvarit tak bych se placl pres kapsu sem na tom stravil tak 250hodin jenom vyvarenim.. nepocitam potom ustrojeni atd.. jeste nekde mozna najdu fotky jak to vypadalo a hodim na net a dam link..
Holly Moderátor
Moderátor

#122 Příspěvek od Holly Moderátor »

No ty krávo, 70x40x3, tak to ty zdvihací body neřešíš předpokládám :D Mno napasovat tam dva jekly, zbytek vyvařit a zakytovat aby to nerezlo, taky řešení, a napasovat na to nějaký hezký prahový nástavce... Kouknu se na to až tě příště uvidím na regionále, můžu? :oops: Btw kdybys vyhrabal ty fotky byl bysem ti moc vděčnej :wink: Co se týče ustrojování, odstrojování a laku, s tím problém nemám, to by mi šlo, jen to vaření je problém...
smocek
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od smocek »

jako pokud o tom nevis tak si tech prahu nevsimnes:) ale jinak mam i udelany drzaky na zvedani jeste v origo mistech:) taky vlastnorucni vymysl:) jj klidne se podivej:) tedka budu opravovat lak po zime a po curacich co mi to zkurvily:-X nektery lidi bych nakopal do.... to zas ja si udelam vsechno krome laku..na to mam kamose lakyrniky:)
pazda
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od pazda »

bonbonek na zaver :-D BMWPower v srnce :-D

Obrázek
Odpovědět