Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regionál 18.3.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Holly píše:MattyXova tříca škádlila snad všechny, interiér skoro A1 (hlavice řadící páky a trošku špinavý koberečky![]()
) no a exteriér taky skoro A1, až se do toho pustí tak z toho bude leštěnka jako blázen
![]()
ja bych to zase tak neprehanel

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
s cervenou tricou tam nikoho neznam ale sedou E34 M50B25 ma Radek ParizekECKI píše::lol:jo soráč no.Zkusím tu nevěstu,jestli už bude schopna dát dohromady nějakou fotku
.Jinak ale by zase přes Tebe věděl o klubu ne??Mě říkal,že o něm vůbec neví.Měl tam červenou "třícu" Touring a ten kámoš má E34 M50B25,tak to zkus podle auta

Ty hele je to možný,že ten druhej byl "Radek".pazda píše:s cervenou tricou tam nikoho neznam ale sedou E34 M50B25 ma Radek ParizekECKI píše::lol:jo soráč no.Zkusím tu nevěstu,jestli už bude schopna dát dohromady nějakou fotku
.Jinak ale by zase přes Tebe věděl o klubu ne??Mě říkal,že o něm vůbec neví.Měl tam červenou "třícu" Touring a ten kámoš má E34 M50B25,tak to zkus podle auta

ECKI píše:Protlačit rukou???.Ono to BMW není takovej "plech".Viděl bych to spíš na dřevíčko a "vyklepat" (když se dostaneš kam potřebuješ).
BMW sou kvalitka, ale nemaj vysokou torzní tuhost kvůli tomu že by používali dvojku plech. U starších aut se používala ještě 0,5, dneska se používaj i tenčí. Míň plechu = nižší hmostnost. Tuhost se dá zařídit i jinak (správnej ohyb, spojení ve správných místech atp.) Když sem viděl rozřezanou Jawakovu E34 tak musím poznamenat že to mnichovští zvládaj bravurně, rozřezat to auto na použitelný součásti skoro nejde, všechno je svařený se vším, některý části sou do sebe zalisovaný atd, prostě masakr

-
- Kontaktovat uživatele:
Holly píše:ECKI píše:Protlačit rukou???.Ono to BMW není takovej "plech".Viděl bych to spíš na dřevíčko a "vyklepat" (když se dostaneš kam potřebuješ).
BMW sou kvalitka, ale nemaj vysokou torzní tuhost kvůli tomu že by používali dvojku plech. U starších aut se používala ještě 0,5, dneska se používaj i tenčí. Míň plechu = nižší hmostnost. Tuhost se dá zařídit i jinak (správnej ohyb, spojení ve správných místech atp.) Když sem viděl rozřezanou Jawakovu E34 tak musím poznamenat že to mnichovští zvládaj bravurně, rozřezat to auto na použitelný součásti skoro nejde, všechno je svařený se vším, některý části sou do sebe zalisovaný atd, prostě masakrJinak zrovna na těch dveřích bych se nebál že to nepude při pořádným tlaku rukou narovnat sou rovný, rovnej plech se dobře prohýbá, jedině snad v tom ohybu, ten bude tuhej. Kladívko beru až jako poslední možnost, klepání nemám rád, dopadá to špatně a často se musí kytovat...
tak pokud ti na dverich nedoslo k plasticky deformaci plechu tak to rukou snad i vratis:) a pokud ne bude muset treba prijit na radu autogen:)
-
- Kontaktovat uživatele:
ja delal repas tds svyho... a vypadalo podobne jako to tvoje kdyz sem koukal na prahy.. potom jeste podlaha taky chybela.. jako vyvaroval jsem si to sam ale dat to nejakymu klempirovi tak se nedoplatim... mrte prace:( ale zas ted to mam cajk.. jinak jeste k my prezdivce:-) bud bez diakritiky smocek nebo s diakritikou šmoček:-D diky:)
Holly píše:ECKI píše:No ono to možná bylo tím ožralím ECKIMpazda píše:ECKI: tak az na tichej hlas by to sedelo![]()
.V týdnu zavolám a zkusím s nima domluvit,aby dojeli na regionál
.Pak budem vědět hned a nebo tu nevěstu požádám o foto či vlastně stačí potvrdit jméno (zítra se k ní stavuju)
Stavuješ k nevěstě jo![]()

K těm dveřím ... vím o čem mluvím,je to necelej měsíc,co jsme to dělali na Scorpiu

Jinak hodně zdaru při opravě a ten nápad hodit tam jiný dveře možná taky nebyl úplně od věci

2 Pazda: Teda ty máš to auto v hrozným stavu, vyměnit
Dle mého skromného názoru, to pude a pokud ne, viz můj podpis
Vybrousit, trošku odrezovače, kitu, barvy a je to jako nový
2 ECKI: Jak psal smocek, pokud nedošlo k plastické deformaci mohlo by to jít, dveře sou velká rovná plocha, ale neříkám že to určitě pude
2 Smocek: OK, na přezdívku si budu dávat pozor, sry
Jinak, já bych si to taky klidně a rád udělal sám, ale za 1., nemám zkušenosti, za 2., nemám vercajk, za 3., nemám nikoho kdo by mi to všechno pučil a naučil mě to
BTW tys ty prahy vyvařoval?? nebo navařoval a ohýbal novej kus plechu? Já mám tu smůlu že mám fčudu už i zvedací body

2 ECKI: Jak psal smocek, pokud nedošlo k plastické deformaci mohlo by to jít, dveře sou velká rovná plocha, ale neříkám že to určitě pude

2 Smocek: OK, na přezdívku si budu dávat pozor, sry