Mno ja se nebranim ja jsem pro na dalsi sraz muj prvni sraz a doufam ze nebyl posledni.... Parada suprovi lidi a jsem rad ze jsem vas poznal A Petto cervenaka ted krmim dost aby mu narostla ta prdel aby to nebylo mimco :-D
Vanour píše:Mno ja se nebranim ja jsem pro na dalsi sraz muj prvni sraz a doufam ze nebyl posledni.... Parada suprovi lidi a jsem rad ze jsem vas poznal A Petto cervenaka ted krmim dost aby mu narostla ta prdel aby to nebylo mimco :-D
Nekrmils ho náhodou v neděli v půl sedmý na ostrově u zimáku ? slyšel jsem tam nějakej nebezpečnej rachot a viděl jsem v dáli někoho túrovat červenou 36ku
Vanour píše:Mno ja se nebranim ja jsem pro na dalsi sraz muj prvni sraz a doufam ze nebyl posledni.... Parada suprovi lidi a jsem rad ze jsem vas poznal A Petto cervenaka ted krmim dost aby mu narostla ta prdel aby to nebylo mimco :-D
Nekrmils ho náhodou v neděli v půl sedmý na ostrově u zimáku ? slyšel jsem tam nějakej nebezpečnej rachot a viděl jsem v dáli někoho túrovat červenou 36ku
Nene tak to jsem nebyl ja... ja tam sice v tu dobu stal ale na parkovysti a byl jsem v Aquaparku
Mladezi, v dubnu jsou Detenice ... to neprojde ... spis bych to dala v pulce kvetna ... bysme to mohli stocit pak spanilkou na krivoklatsko ... to by byla pekna projizdka
v kvetnu se planuje velkej e46sraz,takze jeste nevim jak budu moct, ale je mi to v podstate jedno, stejne jde jen o jeden den, tak jen aby se netrefil pirmo do nejakejho srazu, co uz probiha
Petta píše:Mladezi, v dubnu jsou Detenice ... to neprojde ... spis bych to dala v pulce kvetna ... bysme to mohli stocit pak spanilkou na krivoklatsko ... to by byla pekna projizdka