hehe ty máš určitě strach že budeš muset umejt tu benzinku když se ukážeš v Hradci co100RM píše:Hovado slovensky asi radit nebude, pretoze tyzden pred tym je sraz na Slovensku a to asi po sebe nedam. Ale uvidime.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec k III. Východočekému srazu-Týniště nad Orlicí 6.6.2009
-
spiker_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tady čtu tak jsem z toho zmatenej jak kamzík na rovině..každopádně bych se přijel podívat taky..,celkem často pendluju mezi OU a Ml. Bolkou. Takže pokud to půjde bych rád zavítal. Jinak jestli bude nějaká ta ofiko verze toho plakátu bylo možný mi to poslat na mailíka abych to mohl hodit i na naše stránky? Cože co?:-) 
-
Wickerman
- Klubové ID: 1197
Čawes lidičky,
nechci tady nějak rejpat či co, ale příjde mě, že se tady upouští od původního tématu a ten je - Týništckej Sraz !!!
Uvědomte si, že každej kdo někdy něco takového zařizoval moc dobře ví, že to není žádná sranda takovouhle akci zajednat a lidi, kteří tuto akci pro Vás uskutečnují mají plné ruce práce,aby vše dopadlo co nejlépe, popřípadě,aby se neopakovala situace z min. roku, že půl spanilky jede tam a zbytek úplně jinam !!!! A to všechno chce mrtě práce a tak vás prosím, již neřešte žádný MOTOKÁRY,protože stejně žádný nebudou....
A jestli chcete uspořádat motokárovej sraz, proč né? Tak at už se toho konečně někdo ujme,vyvěsí si tady téma o motokárách, dá tam hlasování, aby se zjistilo kolik by bylo zájemců a může se to nějak pořešit...
Protože co se motokár týká tak toto téma se řeší již hodně dlouho a pořád nic, tak proč to nějak nepořešit,že?
Ale prostě berte to tak, že k tomuto srazu motokáry nebudou,ale myslím, že i přesto to bude opět fajn srázek s fajn lidma co jste tu
A koneckonců proč ty motokáry neudělat o jiném vejkendu, vždyt to je fajn nápad na další sraz a každej je rád, když je více akcí o různejch vejkendech,aby si každý mohl vybrat kdy a kde na co jet...A hlavně to bude vše v klídku a ne hrrrr... tot můj názor....
PS.: A žádnej bůh a podobný věci nejsem, jen píšu to,jak to cítím a co vím od pořadatelů se kterýma jednám....
nechci tady nějak rejpat či co, ale příjde mě, že se tady upouští od původního tématu a ten je - Týništckej Sraz !!!
Uvědomte si, že každej kdo někdy něco takového zařizoval moc dobře ví, že to není žádná sranda takovouhle akci zajednat a lidi, kteří tuto akci pro Vás uskutečnují mají plné ruce práce,aby vše dopadlo co nejlépe, popřípadě,aby se neopakovala situace z min. roku, že půl spanilky jede tam a zbytek úplně jinam !!!! A to všechno chce mrtě práce a tak vás prosím, již neřešte žádný MOTOKÁRY,protože stejně žádný nebudou....
A jestli chcete uspořádat motokárovej sraz, proč né? Tak at už se toho konečně někdo ujme,vyvěsí si tady téma o motokárách, dá tam hlasování, aby se zjistilo kolik by bylo zájemců a může se to nějak pořešit...
Protože co se motokár týká tak toto téma se řeší již hodně dlouho a pořád nic, tak proč to nějak nepořešit,že?
Ale prostě berte to tak, že k tomuto srazu motokáry nebudou,ale myslím, že i přesto to bude opět fajn srázek s fajn lidma co jste tu
A koneckonců proč ty motokáry neudělat o jiném vejkendu, vždyt to je fajn nápad na další sraz a každej je rád, když je více akcí o různejch vejkendech,aby si každý mohl vybrat kdy a kde na co jet...A hlavně to bude vše v klídku a ne hrrrr... tot můj názor....
PS.: A žádnej bůh a podobný věci nejsem, jen píšu to,jak to cítím a co vím od pořadatelů se kterýma jednám....
no jak myslíš neberte to že chci trhat partu nebo tak něco ale do Ratibořic na spanilku prostě nejedu a myslím že stejně tak x lidí já prostě nikde po parku chodit nebudu (vim co se dělo vloni na kuňce a kolik lidí odjelo předčasně) na romantickou procházku pujdu s mladou a ne s bandou uchylů co smrděj benzínem a spálenejma gumama
nechápu co je na motokárách za problém a nejlíp na těch rychnovskejch mám domluveno s bengošema že nám zaříděj čistej nájezd na e11 a pak už je to jen po hlavní nebo je problém v 250kč za káry? Domluvit to předem s majitelem je o jednom telefonátu klidně tam zavolám. Jako nevim jakou trasu si představujete pro tolik aut z TNO do Skalice ale klidně se vsadim že tam dojede polovina lidí a ta druhá bude nasraná jako vloni.
-
honzino
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,tak s prominutím jako jeden z hl. pořadatelů bych se taky rád vyjádřil,každopádně dobrá zpráva může být že Ratibořice padají,protože by to fakt bylo na dlouho a nikdo z nás si nepřeje nějaký dlouhý tůry nebo tak ,ale teď k jádru věci.Tyhle srazy,konkrétně letošní 3-tí ročník Východočeského srazu BMW v Týništi n.O.jsou přesně jak uvedl Otík- Wickerman pečlivě připravovány měsíce dopředu,a už jen povolení pro ten parking na náměstí na radnici v Týništi mi nedali na poprvé a musel jsem tam vícekrát lítat.Mysleli si ,že tam chceme pořádat nějaký sprinty a rozhrabat to tam a dokonce prej závodit jak se obával místní kulturní referent,tak jsem mu objasnil že do půl jedné v poledne zmizíme,že se jen sejdeme a odjedem si za svým dalším programem srazu a případnej bordel uklidíme.No a hlavní náplň srazu je samozřejmě všechno dohromady,fajn slez v Týništi na námku,focení,fajne spanilka ale hlavní úsilí věnujeme večernímu programu protože BMW je o lidech a my chceme aby byl každý spokojený,najedený,ožralý jak hovado,a hlavně a především aby se parádně bavil a zažil neopakovatelnou atmosféru.Nelze srovnat s BIGem jenže tam občas člověk musí večer improvizovat.Proto jsme letos pozvali kvalitní kapelku a kvalitního človíčka známémo mj. i z TV -imitátora zpěváka Karla Gotta.A jelikož zakončení srazu bude nejspíš opět na Nové Vsi klasika s prasátkem tak už z toho důvodu se
MOTOKÁRY BOHUŽEL Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEDAJÍ STÍHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z týn. náměstí by jsme měli na spanilku vyjet cca nejdýl 12.30,zatím přemýšlíme o pevnosti Dobrošov nebo Josefof no a do cca 17.00 aby jsme už všichni stihli dojet na Novou ves,odevzdat klíčky od aut chotím či přítelkyním a jít kalit,kapela i prasátko jsou prostě objednané na zhruba 17.00 tudíž nemůžou čekat na někoho,než si odjezdí svoje kolo na motokárách.Je to fajn nápad,konkrétně v RK super dráha,super stroje,ale myslím že by to bylo fakt na dlouho-než by si všichni zajezdili,tak co takhle to udělat jindy?Nechci fakt dělat nějaký rozbroje a tohohle nápadu si moc vážíme ale můžem to pak plně spojit s dalším regionálem třeba???Jinak když by měl kdokoliv zájem pokecat o sraze,přijďte tenhle pátek do Sépie v Týništi,budem tam,tam vždycky pak děláme promítačku ze srazů a každý BMW fanda tam má čestné místo
MOTOKÁRY BOHUŽEL Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEDAJÍ STÍHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z týn. náměstí by jsme měli na spanilku vyjet cca nejdýl 12.30,zatím přemýšlíme o pevnosti Dobrošov nebo Josefof no a do cca 17.00 aby jsme už všichni stihli dojet na Novou ves,odevzdat klíčky od aut chotím či přítelkyním a jít kalit,kapela i prasátko jsou prostě objednané na zhruba 17.00 tudíž nemůžou čekat na někoho,než si odjezdí svoje kolo na motokárách.Je to fajn nápad,konkrétně v RK super dráha,super stroje,ale myslím že by to bylo fakt na dlouho-než by si všichni zajezdili,tak co takhle to udělat jindy?Nechci fakt dělat nějaký rozbroje a tohohle nápadu si moc vážíme ale můžem to pak plně spojit s dalším regionálem třeba???Jinak když by měl kdokoliv zájem pokecat o sraze,přijďte tenhle pátek do Sépie v Týništi,budem tam,tam vždycky pak děláme promítačku ze srazů a každý BMW fanda tam má čestné místo
malo času na motokary....12:30-17:00...z toho cca hodka odjezd a cesta. Nevim, pořad mi vychazi ňaká ta hoďka. A Všici by určitě neměli zajem si zajezdit...a ja osobně se radši kouknu jak banda nadšencu dovádí na trati, než se někde prochazet............ Jestli nejste proti, protože jste šneci
sory, ale musel jsem reagovat
sory, ale musel jsem reagovat
-
honzino
- Kontaktovat uživatele:
tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš
K M5 ti gratuluji.
K tomu že jsi mi vloni psal,tak to se omlouvám ale musel jsem to přehlídnout,okolo srazu je vždycky lítání 2měsíce a stovky telefonátů,emailů,sms,takže není těžký něco přehlídnout.
A k tomu pořádání a spanilce samotný,vloni to podělal někdo uprostřed kdo jel rovně na kruháku v Sezemicích na Pardubice a strhl sebou půlku toho ocasu vzadu,ti chytří jeli za náma,ve předu i vzadu jsme si to jistili vysílačkama a neustále zjišťovali situaci,když myslíš že jsi lepší,směle do toho,ano já jsem hl. pořadatel který to všechno páchá s širším týmem a myslím že tobě by se z vlastní kapsy asi nechtělo utrácet každoročně za dje,letos kapelku a ještě pití a občerstvení bavičoj,když nejsou sponzoři a navíc sehnat 100aut z půlky český republiky,nikoliv slova,ale činy mají váhu.Já dělám sraz pro lidi aby se bavili,a jestli mi to jde z vlastní kapsy útrata za kapelu nebo tak mi je fuk,srdce mám velký a na správným místě,ale jde mi o to aby se lidi bavili.Spanilku jedem promyslet dnes večer do Sépie,bude nás tam 10-20od BMW tady z klubu,taková větší valná hromada,vyzýváme Tebe i všechny ostatní kdo zrovna budou po 8/9té večer dneska v Týništi ať přijedou přispět svým chytrým nápadem nebo aspoň pokecat.Není to prdel,ale sorry motokáry na regionál.Spanilku ti klidně přenecháme ať si určíš když se inteligentně domluvíáme a samozřejmě si moc vážíme toho že bys zařídil ty benga,protože to jde vždycky o průser
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
"to TUKAN"honzino píše:tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš
K M5 ti gratuluji.
K tomu že jsi mi vloni psal,tak to se omlouvám ale musel jsem to přehlídnout,okolo srazu je vždycky lítání 2měsíce a stovky telefonátů,emailů,sms,takže není těžký něco přehlídnout.
A k tomu pořádání a spanilce samotný,vloni to podělal někdo uprostřed kdo jel rovně na kruháku v Sezemicích na Pardubice a strhl sebou půlku toho ocasu vzadu,ti chytří jeli za náma,ve předu i vzadu jsme si to jistili vysílačkama a neustále zjišťovali situaci,když myslíš že jsi lepší,směle do toho,ano já jsem hl. pořadatel který to všechno páchá s širším týmem a myslím že tobě by se z vlastní kapsy asi nechtělo utrácet každoročně za dje,letos kapelku a ještě pití a občerstvení bavičoj,když nejsou sponzoři a navíc sehnat 100aut z půlky český republiky,nikoliv slova,ale činy mají váhu.Já dělám sraz pro lidi aby se bavili,a jestli mi to jde z vlastní kapsy útrata za kapelu nebo tak mi je fuk,srdce mám velký a na správným místě,ale jde mi o to aby se lidi bavili.Spanilku jedem promyslet dnes večer do Sépie,bude nás tam 10-20od BMW tady z klubu,taková větší valná hromada,vyzýváme Tebe i všechny ostatní kdo zrovna budou po 8/9té večer dneska v Týništi ať přijedou přispět svým chytrým nápadem nebo aspoň pokecat.Není to prdel,ale sorry motokáry na regionál.Spanilku ti klidně přenecháme ať si určíš když se inteligentně domluvíáme a samozřejmě si moc vážíme toho že bys zařídil ty benga,protože to jde vždycky o průser
ty máš i M5