no vidíš to je slovo chlapaPetta píše:Ja myslim, ze to bude OK ... kdyby byl nejakej vojeb klickama, tak jim na oplatku vojebem xichty podrazkamaMatyACS píše:aby nám tam vesničani nevobjeli mazlíky klíčemaprase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nadšenci BMW - Beroun III.
-
MatyACS
- Klubové ID: 1587
- Kontaktovat uživatele:
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že když jsem mluvil s někým na mobilu, tak mi právě řekli, že jsem se dovolal do kulturáku. Ale my chceme k jezu kde dělají steaky. Májí tam takovou venkovní terásku a před tím je plac na parkování.prase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá
Tak já nevim, jsem z toho taky nějakej zmatenej
-
prase007
- Klubové ID: 1383
Sakra v hýskově přece neni tolik hospod
... v kulturáku dělaj steaky, kolena, točej plzeň, maj tam velkou prosklenou verandu a velkej sál a takovou menší knajpa místnost k tomu, je tam teráska, velká zahrádka a velkej plac pro parkování. To co máte označený v mapě, neni hospoda, ale nějakej obyčejnej barák, kterej je snad ještě ke všemu v rekonstrukci.
Se tam snad dneska ještě sjedu podívat za světla
Mrkněte jestli je to ono

Se tam snad dneska ještě sjedu podívat za světla
Mrkněte jestli je to ono

-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:

a vpravo Killca