Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nadšenci BMW - Beroun III.
-
Killca píše:prase007 píše:13týho mám nějakou big akci, počítám že 14. budu ještě celej den mít nějaký promile, takže buď seženu šoféra/ku, nebo nedorazim
dorazis a promile si vezmes s sebou voevsak ten sraz nebude rano
no .. já když začnu chlastat, tak končím v 7 ráno s 3ma promilema, takže mám na střízlivění podle tabulek asi 26 hodin ..

prase007 píše:no .. já když začnu chlastat, tak končím v 7 ráno s 3ma promilema, takže mám na střízlivění podle tabulek asi 26 hodin ..
Tak žádný chrápání a běhat kolem baráku. Po jednom Marathonu zredukuješ tabuky na šest hodin...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ja jen doufam, ze to aspon bude stat za to, co se taky popcasi, protoze takovy vykyvy, jaxou tedka posledni dobou, to je desny
Program:
14.00 - sraz na náměstí v Berouně
cca 16.00 - až se všichni sjedeme, pokecáme, obhlídneme vozítka, taxe vyrazí spanilkou do nedalekého Hýskova na obvyklou žranici

Program:
cca 16.00 - až se všichni sjedeme, pokecáme, obhlídneme vozítka, taxe vyrazí spanilkou do nedalekého Hýskova na obvyklou žranici

-
Petta píše:Mno, ja jen doufam, ze to aspon bude stat za to, co se taky popcasi, protoze takovy vykyvy, jaxou tedka posledni dobou, to je desny
Program:
dobrej plán