to neee....sem tam každou chvíli, ještě tam jezdit "srazově"
o.k. další termín je na vás.. než začne sezona, tak mám čas pořád, takže to je jen o domluvě vás dvou... jakmile začne duben tak už se nedostavim až do října... v tý době jsem jen a jen těch co Plyšák nesnáší Fauvééééé foreveeeer /mimo Bigu samozřejmě /
Tweetyna píše:to neee....sem tam každou chvíli, ještě tam jezdit "srazově"
o.k. další termín je na vás.. než začne sezona, tak mám čas pořád, takže to je jen o domluvě vás dvou... jakmile začne duben tak už se nedostavim až do října... v tý době jsem jen a jen těch co Plyšák nesnáší Fauvééééé foreveeeer /mimo Bigu samozřejmě /
Tak už máme nějakej termín nebo se tu jen čeká až vypíšu všechny soboty a neděle z kalendáře a vy mi řeknete že nemůžete?
Plyšák: ty se se mnou bojíš?? Já se bála až když mě zastavily majáky Já jen že jsem tu někde v tomhle tématu četla, že jezdim pomalu nebo co... to se mi zdálo, že?
Tweetyna píše:Tak už máme nějakej termín nebo se tu jen čeká až vypíšu všechny soboty a neděle z kalendáře a vy mi řeknete že nemůžete?
Plyšák: ty se se mnou bojíš?? Já se bála až když mě zastavily majáky Já jen že jsem tu někde v tomhle tématu četla, že jezdim pomalu nebo co... to se mi zdálo, že?
A jak jsem ti byl dobrej když tě ty majáky zastavily co ? Jinak by jsi dostala flastřík
Plyšák: mám pokleknout a líbat ti ruce ? Ono je to jedno, já po Jáchymovský pořád jezdim takhle, takže když budou trpěliví, chytnou mě tam třeba dneska až za hodinu pojedu z práce