III Východočeský sraz vozů BMW Týniště nad Orlicí 6.6.2009
Oblíbený motoristický svátek s lákavou spanilou jízdou a bohatým večerním kulturním programem srazu především pro všechny fandy,nadšence a majitelé vozů BMW i ostatní širokou veřejnost
Start:11.30 - 12.30 Mírové náměstí v Týništi nad Orlicí-sraz, focení pro motoristický časopis o tuningu,prezentace nových modelů vozů BMW prodejce STRATOS AUTO BMW spol.s.r.o. Hradec Králové 12.30 - 17.30 Spanilá jízda přírodním a kulturním děditstvím Rychnovska a ,,poorlicka,, přírodní rezervací Orlické hory,nádhernou panenskou přírodou plnou vysokých kopců a údolí s širokým výhledem do dálky až na pohoří Krkonoše, obklopenou hustými lesy vodopády,oku- lahodící krajina na jejímž konci bude cíl pevnost Dobrošov-opevnění z II. sv. války, prohlídka všech vojenských bunkrů a podzemních katakomb poté jako tradičně návrat do rekreační oblasti Nová Ves 17.00 - připraveno grilované prasátko,uzené,pivíčko a další občerstvení v hospodě u Moravců v nádherné vísce Nová Ves -u Albrechtic n.Orl. s dominantou rybníka-možnost koupání,tenisové hřiště připraven rozsáhlý večerní program -hlavním hostem známý imitátor českého slavíka Karla Gotta-Karel Hynek Gott známý také z TV Prima působící v Retro Music Hall -Praha a po celé zemi-estráda,,goťáckých,,písní,scének a poté hraje kapela J.Zvolánka k poslechu i tanci české hitovky,dalším hitmakerem večera je známý mistr Pepa Pešek předvádějící neopakovatelnou zábavní show, a po něm jako konec večera harmonikář live V celém areálu hospody je k dispozici parking pro cca 250 aut-celý areál máme pronajatý-takže možnost nocování ve vl.stanu,nebo dále možnost i ubytování v levném hotelu Orlice v 4km vzdáleném Týništi nad Orlicí
bližší informace -hl. pořadatel Honzin a pořadatelský team Venca,Kohout a ČTVEREC email:dydzej-honzin@centrum.cz
Neopakovatelná motoristická show,přijďte se bavit !Pořadatelé se těší na vaší návštěvu. žádáme a vyzýváme všechny účastníky srazu aby se chovali zejména v siln. provoze slušně a dle stanovených pravidel
Seznam účastníků srazu : čudlík Victor pochlebník1 Jaryn Dyno podkolenka dave155 spiker_BMW WinCent Black Chamuraphi FreeTree Tomik Francis sadamcx65 Tomassino Koby edge-master vysavac Lib Rumman Bretajun Blackie sejček Tukan Roske Míra tompilot Petr_M. DJ HONZA Venca Lukyn Bulda Broulik Kubis Fikux JohnyK čtverec Slávek m.deejay Hanz David RK Kuba loki666 FOX-David Libor 735i +dalších +-25nejmenovaných o kterých se ví že přijedou na 100%
Hanis??? Ajvori??? Hory??? Ondra m??? Leni??? Doctor x ??? Ghost??? John??? Mihals??? Mirof??? žamberk??? Praha zbytek??? a další na které jsem si nevzpomněl z hlavy ???[b]
kompletní mapka spanilé jízdy z náměstí v Týništi na cíl Dobrošov a zpět do Nové Vsi na prasátko,díky moc za skvělou práci Tomáši -Buldovi
viz.dole -výpis z navigace: Týniště nad Orlicí Lípa nad orlicí Čěstice Častolovice Libel Domašín Solnice Kvasiny Hamernice Skuhrov nad Bělou Jedlová v OH Deštné v OH Sedloňov Polom Olešnice v OH Rzy Nový Hrádek Borová Česká Čermná Dobrošov Jizbice Lipí *Skoro Náchod Staré Město nad Metují Vrchoviny Nové Město nad Metují Spy Běstviny Dobruška Opočno PřepychY Týniště nad Orlicí Albrechtice Nová Ves
za mě bych to bral spíše ten druhý týden A dle plakátku vidím, že spanilka je směřovaná na Babiččino Údolí, což je parádní a to musíme pořádně pořešit,hlavně to,kde zaparkovat,ale to můžu Já s Miškou pořešit,zda to nějak půjde
Ahoj,safra jsem teď nemocnej tak v práci toho moc nedomluvíme,ale spanilka mělo být překvápko,chtěl jsem to vypustit na světlo světa tak 3týdny před srazem,neva.no ono se ještě stále rozhodujem jestli Babičino údolí-Ratibořice,anebo Dobrošov,zámek Opočno,atd.Uvidí se,chce to ten parking hlavně a aby ten den nebyly nějaký Kryštof akce,apod.
Zdárek, tak doufám že termín kterej naplánujete budu moct.
Jinak 8.5-10.5 je naplánovanej sraz "KAMEŇÁK" tam budou všichvi skalní příznivci z BMWklubu.
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Blackie píše:Tak,že by se v Týništi něco dělo? To sem zvědav
To každopádně,ještě jsem zvědavej na Tukana jak se vyjádří,ještě minulej tejden jsem litoval jeho zachumelený autí na Bělidle.Jinak i policajti už nám říkali chlapi vyserte se na to,vždyť to Týniště je už přebaworákovaný a co vím za poslední rok 2008 3X nové kousky v týnku,jen tak dál a letos musíme trhnout kilčo
tak já jsem klasicky pro aby se vymyslel nějakej program, protože jestli bude spanilka do babiččina udolí tak nejedu protože to dopadne jako vloni kdy se bude 70% lidí stejně jako u Kuňky nudit a pak se bude jezdit domu po skupinách já bych navrhoval motokáry klidně v Rychnově jede se až tam po hlavní je tam parking a dá slevu, když nás bude tolik nemluvě o tom že spaleny gumy a benzin mi voněj líp než kytky v Ratibořicích večer mi je jedno stejně tady to zviře slovenský zase bude řádit jako černá ruka (528i už nestojí zasněžená jde do bazaru asi ve čtvrtek teď je na doladění nějakejch kokotin aby byla 100% stavu a nová zbraň už je vybrána a zamluvena ) a propo ta e34 modrá je tady na muj popud a tu e46 jsem dovezl z německa ja jen aby jste věděli kdo tu rozšiřuje naše řady
No pánové slovo do pranice,špatnej nápad to není,na těch motokárách je to mazec,vím o čem mluvím páč vloni jsme tam měli chlastačku od práce a zvrhlo se to tam tak,že tam na trati furt jeden opilej polák boural v jedný zatáčce,já tam za tmy jezdil na motokrosový trati za dráhou na kole barmanky a pak to stejně skončilo v Tiposu jako vždycky,jinak my jsme spíš zarytý fandové,samozřejmě kalby jsou super,ale proč si neudělat fajn spanilku,na BIGu je to vždycky mazec-teda krom loňska díky blbýmu počasí,nevím,může se udělat svobodný hlasování,každej zajímavej návrh se počítá
a to jsme si letos říkali,jestli byjsme se nespolčili se Šimonama od Dubu,co tahaj z rajchu 7er a neskončili u nich na koupálu,fajn koupání,ubytování v chatkách ala 250,- /noc cca,velkej parking,pořádná zvířecí kalba-že by už Mirof nemusil do Třebe ale bohatě by mu postačil třeba Velvet nebo Sépie
tukan píše:tak já jsem klasicky pro aby se vymyslel nějakej program, protože jestli bude spanilka do babiččina udolí tak nejedu protože to dopadne jako vloni kdy se bude 70% lidí stejně jako u Kuňky nudit a pak se bude jezdit domu po skupinách já bych navrhoval motokáry klidně v Rychnově jede se až tam po hlavní je tam parking a dá slevu, když nás bude tolik nemluvě o tom že spaleny gumy a benzin mi voněj líp než kytky v Ratibořicích večer mi je jedno stejně tady to zviře slovenský zase bude řádit jako černá ruka (528i už nestojí zasněžená jde do bazaru asi ve čtvrtek teď je na doladění nějakejch kokotin aby byla 100% stavu a nová zbraň už je vybrána a zamluvena ) a propo ta e34 modrá je tady na muj popud a tu e46 jsem dovezl z německa ja jen aby jste věděli kdo tu rozšiřuje naše řady
A co přijde po 528? M-Power (E39) Jinak ta E46 vypadá perfektně,ale ta E34ka taky nevypadá špatně,jen by mě zajímalo na co ty auta máte když pořád stojej před hospodou (DNO nebo jak se jmenuje)
Blackie píše:A co přijde po 528? M-Power (E39) Jinak ta E46 vypadá perfektně,ale ta E34ka taky nevypadá špatně,jen by mě zajímalo na co ty auta máte když pořád stojej před hospodou (DNO nebo jak se jmenuje)
co vím tak nejvíc baworáků je vždycky v pátek a sobotu,někdy i Neděli večer před Sépií v nádražní ulici že pánové,to je E34 3X,E36 2X atd.atd.
však spanilka bejt muže ale nevim proč chodit pěšky po ratibořcích když se muže jezdit na motokárách a mužeme udělat nějakou trasu např. třebechovice opočno dobruška solnice rychnov tam motokáry a pak vamberk kostelec týniště anebo klidně to mužeme vzít někudy dál
tukan píše:však spanilka bejt muže ale nevim proč chodit pěšky po ratibořcích když se muže jezdit na motokárách a mužeme udělat nějakou trasu např. třebechovice opočno dobruška solnice rychnov tam motokáry a pak vamberk kostelec týniště anebo klidně to mužeme vzít někudy dál
anebo tak,taky jsme si říkali vzít to na tu Dobrušku,Ratibořice je nápad Venci 325TDS
no mě Ratibořice nelákaj tam si zajedu rád ale s babou na procházku a ne s tou sestavou co přijede kvuli autum chapeš mužeme se na trase domluvit klidně mužeme udělat i delší spanilku už domlouvám s Bengošema aby nám stopli dopravu na e11 až budeme vyjíždět jo a na námku furt stojíme protože tam všichni 3 pracujem u nas je to takhle 330i 520i 528i s šef ma 1,2htp