nebrblej a prijedeXhumator píše:Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa...MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce,i když, jak nad tím přemejšlím tak to asi nemá ani smysl...
holt ještě musím nějakej čas šetřit na splnění svýho snu v podobě bílo-modré vrtule ve znaku...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno regionál 18.2.
-
pazda
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
-
///Mates
- Klubové ID: 1845
- Kontaktovat uživatele:
Oukejpazda píše:nebrblej a prijedeXhumator píše:Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa...MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce,i když, jak nad tím přemejšlím tak to asi nemá ani smysl...
holt ještě musím nějakej čas šetřit na splnění svýho snu v podobě bílo-modré vrtule ve znaku...
je jedno ze bez bava
-
BMWPower
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem.eXhumator píše:Tak to vypadá že tam budeme dva s předokolkou tak kam vyrazíme že by drifty na zpátečku s plným rejdem...BMWPower píše:tak klucí...Pipin přijede...![]()
![]()
pojedem někam driftit?
![]()
-
BMWPower
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
No bóóže...eXhumator píše:Nj přes zimu, ale co v létě, nebude vadit že vám to budu kazit s fabkou...,do konce roku snad ušetřím aspoň 80tis. na E36BMWPower píše: není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem.![]()
![]()
-
mika_hakkinen
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
-
///Mates
- Kontaktovat uživatele:
Nj máš rechtBMWPower píše:No bóóže...eXhumator píše:Nj přes zimu, ale co v létě, nebude vadit že vám to budu kazit s fabkou...,do konce roku snad ušetřím aspoň 80tis. na E36BMWPower píše: není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
není podmínka mít BMW. Jezdí za nama super kluk, kterej myslím zrovna teprve dělá papíry. BMW Klub=klub majitelů a příznivců BMW. Tak buď v klidu...
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Volte Campus !
Ať žije Campus..
Tesco denně 7:00-23:00. Takže hlad nebude, fajn.
A ty garáže jsou vjezdem do podzemí, jo http://www.campusbrno.cz/mapa-obchodu
Tesco denně 7:00-23:00. Takže hlad nebude, fajn.
A ty garáže jsou vjezdem do podzemí, jo http://www.campusbrno.cz/mapa-obchodu
-
pazda
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
BMWPower: driftujici Pipin
to mi pak musis ukazat
jinak dneska jste meli byt s nama u Globusu, za cca 30min co jsme stali venku a kecali se tam do snehovy bariery (a obrubniku) nacpaly dve feldy, fabie, favorit, oktavka a jedna E87
tu jsme chteli varovat ale blb jel proste rychle
bylo to namrzly a idioti si to prvne neprojeli 
jinak dneska jste meli byt s nama u Globusu, za cca 30min co jsme stali venku a kecali se tam do snehovy bariery (a obrubniku) nacpaly dve feldy, fabie, favorit, oktavka a jedna E87
-
ECKI
- Klubové ID: 3121
Není to náhodou iSlávek??BMWPower píše:No bóóže...eXhumator píše:Nj přes zimu, ale co v létě, nebude vadit že vám to budu kazit s fabkou...,do konce roku snad ušetřím aspoň 80tis. na E36BMWPower píše: není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
není podmínka mít BMW. Jezdí za nama super kluk, kterej myslím zrovna teprve dělá papíry. BMW Klub=klub majitelů a příznivců BMW. Tak buď v klidu...
Jinak mě taky zvedáte seběvědomí
Ke srazu.Tak to vypadalo,že konečně dojedu,ale klasicky se to posralo
P.S. když jezdíte někdo wintercarou,tak to bych mohl z nějaké té brigády dofrčet,ale v monterkách ??!
-
prase007
- Klubové ID: 1383
aha, tak to už budu někde u humpolceeXhumator píše:Ti dám brněnský xichtyprase007 píše:V kolik se tam tak sejdete ? Zejtra večer se vracim z ostravy, takže bych se moh stavit podívat na ty vaše brněnský xichty,ten srázek začíná v 19:00, teda spoň je to tady tak psaný, myslím že se na tom nic nezměnilo...
![]()
-
///Mates
- Kontaktovat uživatele:
Tak co trrochu spomalit na dálnici já vím že 130ka je na h*vno ale tak aspoň k tomu Brnu na Prahu po regionálu už pak klidně 200prase007 píše:aha, tak to už budu někde u humpolceeXhumator píše:Ti dám brněnský xichtyprase007 píše:V kolik se tam tak sejdete ? Zejtra večer se vracim z ostravy, takže bych se moh stavit podívat na ty vaše brněnský xichty,ten srázek začíná v 19:00, teda spoň je to tady tak psaný, myslím že se na tom nic nezměnilo...
![]()
tak jindy