V neděli ve 14h v Liberci na totálce (bývalé) a vyrážíme zařádit do Mimoně. Je to včerejší hospodský nápad na nedělní odpoledne. Jedeme čtyři auta a plánujeme asi hodinku takže kdo chce hurá na sníh.
mimoň: Zákazy vjezdu, když tě čapnou máš flastr, pokud chceš pronajmout abys měl klid tak pouze na celý den míň se tomu co to pronajímá nechce a na den to stojí 11000,- Kč
jeee, co tady resite. Ja tam byl s klukma od nas z boru pred msecime a blbli jsem tam asi 4 hodiny av pohode. A pak tam bylo aut celkme dost a policajti nikde. I vlete tam obcas zajedu kdyz tam neco potrebuju. Pokud nedelas bordel a pikacoviny tak by to melo byt klidu. Nebo ja nikdy nemel problem, i kdyz sem je tam parkrat videl kdyz sem tam byl.
Tunaku, no mel sttesti, jednou sem tam byl blbnout a jednou kdyz sem tam byl v lete tak sem tam fotil tak jely kolem a koukaly a nechaly to byt, bo sem nci spatneho nedelal. Tak kdyz tam jezdi ti lidi s RC a tak....
Tak to proběhlo v pohodě. Nakonec jsme jeli sice čtyři a jen dvě auta. Jenom tam toho sněhu moc neni potom co jsem v Liberci od pátku ometal 20 čísel. Oživil jsem si zlodějskou kličku a chování auta na sněhu takže dobrý.