No super, bych dojel FabkouMattyX píše:muzes dojet cimkolivtreba i peso
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno regionál 18.2.
-
BMWPower
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
JJ. já si to hned myslel. jezdím tama každý den do hokny. Aspoň jsem si teď na 100% jistej. Díky.eXhumator píše:No je to hned za Moravským zemským archivem (ta v noci červěně osvětlená budova) tady máš aji stránky na campus, když sjedeš úplně dolu tak tam máš mapky, podle toho se určitě hned zorientuješBMWPower píše:Tak to tak vypadá, že Campus je jasná volba. A kde to v těch bohunicích vůbec je??? Je to vedle nemocnice. Jako kdyby mezi pis. tunelem a nemocnicí???![]()
http://www.campusbrno.cz/kde-nas-najdete
-
///Mates
- Klubové ID: 1845
- Kontaktovat uživatele:
BMWPower píše:Ani moc ne...eXhumator píše:Koukám taky rodilej brňákBMWPower píše: JJ. já si to hned myslel. jezdím tama každý den do hokny. Aspoň jsem si teď na 100% jistej. Díky.![]()
![]()
![]()
-
Holly
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
Třeba se potkáme někde po cestě 
Hledat to budem dva... červená budova vím kde je, ale nikdy sem nestudoval nájezd do garáží, pančto to mám zprd**e dalekopazda píše:to jsem zvedavej kde to tam budu hledat
-
pazda
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
jo je to mozny.. taky vim kde to cca jeHolly píše:Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
Hledat to budem dva... červená budova vím kde je, ale nikdy sem nestudoval nájezd do garáží, pančto to mám zprd**e dalekopazda píše:to jsem zvedavej kde to tam budu hledat![]()
no hlavne co udelame s pizzou? do bavorsky je to trochu daleko
-
Holly
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
No ne že by mi vadilo, dojet do Bohunic a pak jet zase do bavorský, kterou mám 5 min od baráku... Ale myslím že to tak nakonec dopadnepazda píše:jo je to mozny.. taky vim kde to cca jeHolly píše:Tak sem odhlasoval Tesco, ale koukám že to je marný... Tož se tam taky zkusím objevit, u teho Campusa
Hledat to budem dva... červená budova vím kde je, ale nikdy sem nestudoval nájezd do garáží, pančto to mám zprd**e dalekopazda píše:to jsem zvedavej kde to tam budu hledat![]()
no hlavne co udelame s pizzou? do bavorsky je to trochu daleko
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
///Mates
- Klubové ID: 1845
- Kontaktovat uživatele:
Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa...MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce