Jakápak hurá akce?? Sem ti večer napsala že zejtra jedem na Jimlíkov, tos měl na rozeslání času dost měls na to skoro 20 hodin!! To ti takhle trvá všechno, že ti 20hodin nestačí k rozjetí akce??
Tweetyna píše:Jakápak hurá akce?? Sem ti večer napsala že zejtra jedem na Jimlíkov, tos měl na rozeslání času dost měls na to skoro 20 hodin!! To ti takhle trvá všechno, že ti 20hodin nestačí k rozjetí akce??
Pete píše:dvacet hodin ? to bych si ani nestihl vyžehlit ponožky, takže jsem v klidu
Asi taky něco zorganizuju potaji
mmt, tohle organizovala Angel a navíc vubec ne potají... takže bych za Plyšákovo neinformování tě nerada zaplatila svou neúčastí Jestli bude něco tajnýho tak to chci vědět A asi bysme tam měli dostat i Plyšáka, kdyby náhodou někdo píchnul
Angel_1: moc brzy, moc brzy, ted se mi to nehodí, ale únor je muj A aby kucí z Varů nereptali tak jim to řeknu fčas a pojedem šiciii
Angel: mno dvoulitr 4-válec... čoveče a proč ne, třeba by mi to pak konečně jelo NO a neboj, já přepadovky nedělám
Plyšák: mno kolo špatný, bylo by lepčí kdyby od tebe chytil spíš zrcátka, folie, letnáky, angely, fl-masku... mno a pak by se vidělo ale to neee, to pán pošle jen to nejhorší...
Tweetyna píše:Angel: mno dvoulitr 4-válec... čoveče a proč ne, třeba by mi to pak konečně jelo NO a neboj, já přepadovky nedělám
Plyšák: mno kolo špatný, bylo by lepčí kdyby od tebe chytil spíš zrcátka, folie, letnáky, angely, fl-masku... mno a pak by se vidělo ale to neee, to pán pošle jen to nejhorší...
Prosimtě vždyť zrcátka a maska jsou nemocný ! I když zrcátka jsou už objednané nové
Jak den, hodina, místo? Já myslela že když si se ujal toho žes nahodil víkend tk to máš i domyšlené Co sobota, 14:00, OMV....? Další postup jako program atd. nechám na vás