Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hura akce - Motokary Radotin dnes !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Já tam určitě nebudu, jen se mi při spojení "regionál" a "motokáry" vybavili z paměti vzpomínky na staré regionály a chtěla jsem se o ně podělit
Lukáši neboj, George určitě poznáš, bude to ten s brčkem![]()
EE já už přijedu vypálenej

Vypadam asi takhle, tady jsem se špekem od negrů z Náchoda

A přijedu timhle

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic moc no, v restauraci zima, hnusnej malej drahej hermelín, Fish měla smradlavej čaj a na káry jsme se nedostali, když karlos přišel omrzlej z jízdy, zbytek si to rozmyslel, takže jsem cestou dom dal brčko a na strahově 6km v driftu
A bylo to lepší jak na kárách 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
BeXTeR píše:ta zima se da v pohode zvladnout oblecenim, ale ty ruce, to je velkej problem.. to je tak akorat rozbit si hubu.
btw, jestli se nepletu, tak jsem jel jenom ja,.. nebo me neco uniklo nez mi rozmrnul mozek ?
Jo sorry tak tos byl ty, moje pamět je na jmena špatná, ostatně jako na cokoliv jinýho