čau kluci, tak e38 neuvídíte, nepřijedu zlomil jsem si nohu a ležím v nemocnici, zasranej led na chodníku, aspon že mám životní pojištění něco z toho kápne, no škoda
mika_hakkinen píše:čau kluci, tak e38 neuvídíte, nepřijedu zlomil jsem si nohu a ležím v nemocnici, zasranej led na chodníku, aspon že mám životní pojištění něco z toho kápne, no škoda
jeeej,tak to brzky uzdraveni at je vsecko fpohode
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
mika_hakkinen píše:čau kluci, tak e38 neuvídíte, nepřijedu zlomil jsem si nohu a ležím v nemocnici, zasranej led na chodníku, aspon že mám životní pojištění něco z toho kápne, no škoda
jee skoda.. malem jsem tak dopadl taky,, rano jsem taky pekne "brejkoval" mezi dverma, ale ustal jsem to
mika_hakkinen píše:čau kluci, tak e38 neuvídíte, nepřijedu zlomil jsem si nohu a ležím v nemocnici, zasranej led na chodníkju, aspon že mám životní pojištění něco z toho kápne, tno škoda
jee skoda.. malem jsem tak dopadl taky,, rano jsem taky pekne "brejkoval" mezi dverma, ale ustal jsem to
No tak to doufam ze budes
Ok, a dnes koukam klouzali vsichni,jsem rano vybehl z domu a jebl jsem sebou rovnou do keře :D sice sem měl snih všude,ale zraňeni žadne.:lol:
jo bylo to fpohode ucast byla celkem hojna,az dam fotky do komplu tak se to da presne spocitat ale dve rady aut byli takze pres dvacet nas bylo urcite...pak nas par jelo na pizzu a zbytek nvm kam,no a pak sme jeli ke globusu...jawak se tam zkousel klouzat s tim svym jezevcikem
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
jo bylo to fpohode ucast byla celkem hojna,az dam fotky do komplu tak se to da presne spocitat ale dve rady aut byli takze pres dvacet nas bylo urcite...pak nas par jelo na pizzu a zbytek nvm kam,no a pak sme jeli ke globusu...jawak se tam zkousel klouzat s tim svym jezevcikem
no koukal jsem ze mel trochu problem se vejit mezi ty ostruvky