Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zasnezená OLOMOUC.... pojdme na to borci !!!
-
- Klubové ID: 1193
-
- Kontaktovat uživatele:
nebejt toho mýho fau pax se chcípáním tak dobrý
btw stabilizace už zase stabilizuje (no stejně ji vypínám) a motor zase chytá na drc, nevim, co se mu tam tak ukrutně znelíbilo
Fotky v počtu 4ks zde
http://lib.unas.cz/cars/bmw/img/bmwklub1/
Edit: nepatří to sem, ale souvisí, dotaz na odborníky: je možný, že by se tím "roztočením" odstředivou silou dostalo palivo z dosahu pumpy a zavzdušnila se tím palivová soustava? Svítilo hladový oko, ale čerstvě. To by docela vysvětlovalo jak to chcípnutí (pod plynem jsem to držel pořád) tak i to následný dlouhý točení startérem

Fotky v počtu 4ks zde
http://lib.unas.cz/cars/bmw/img/bmwklub1/
Edit: nepatří to sem, ale souvisí, dotaz na odborníky: je možný, že by se tím "roztočením" odstředivou silou dostalo palivo z dosahu pumpy a zavzdušnila se tím palivová soustava? Svítilo hladový oko, ale čerstvě. To by docela vysvětlovalo jak to chcípnutí (pod plynem jsem to držel pořád) tak i to následný dlouhý točení startérem
-
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?sominek píše:musel jsem k "mamince" domů... už jsem to bez vás nemohl vydržet...globusman píše:A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...kdy a kde? a taky by měli mít zelenou...

-
- Klubové ID: 1207
woe je my blbe jeste ted.kuwayouwee píše:Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?sominek píše:musel jsem k "mamince" domů... už jsem to bez vás nemohl vydržet...globusman píše:A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...kdy a kde? a taky by měli mít zelenou...
)

- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste ale *ulini. Kdybyste nepotřebovali o půl jedenácté žrát, tak vám špatně nebylo...uda píše:woe je my blbe jeste ted.kuwayouwee píše:Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?sominek píše: musel jsem k "mamince" domů... už jsem to bez vás nemohl vydržet...kdy a kde? a taky by měli mít zelenou...
)