Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zasnezená OLOMOUC.... pojdme na to borci !!!
-
-
- Kontaktovat uživatele:
nebejt toho mýho fau pax se chcípáním tak dobrý
btw stabilizace už zase stabilizuje (no stejně ji vypínám) a motor zase chytá na drc, nevim, co se mu tam tak ukrutně znelíbilo
Fotky v počtu 4ks zde
http://lib.unas.cz/cars/bmw/img/bmwklub1/
Edit: nepatří to sem, ale souvisí, dotaz na odborníky: je možný, že by se tím "roztočením" odstředivou silou dostalo palivo z dosahu pumpy a zavzdušnila se tím palivová soustava? Svítilo hladový oko, ale čerstvě. To by docela vysvětlovalo jak to chcípnutí (pod plynem jsem to držel pořád) tak i to následný dlouhý točení startérem

Fotky v počtu 4ks zde
http://lib.unas.cz/cars/bmw/img/bmwklub1/
Edit: nepatří to sem, ale souvisí, dotaz na odborníky: je možný, že by se tím "roztočením" odstředivou silou dostalo palivo z dosahu pumpy a zavzdušnila se tím palivová soustava? Svítilo hladový oko, ale čerstvě. To by docela vysvětlovalo jak to chcípnutí (pod plynem jsem to držel pořád) tak i to následný dlouhý točení startérem
-
- Kontaktovat uživatele:
sominek píše:globusman píše:A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...
musel jsem k "mamince" domů... už jsem to bez vás nemohl vydržet...kdy a kde? a taky by měli mít zelenou...
Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?

youwee píše:sominek píše:globusman píše:A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...
musel jsem k "mamince" domů... už jsem to bez vás nemohl vydržet...kdy a kde? a taky by měli mít zelenou...
Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?)
woe je my blbe jeste ted.kuwa

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
uda píše:youwee píše:sominek píše:[quote="globusman"]A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...
Globus nas vzal do vyborne restaurace (byvaly protiatomovy kryt CO) kde sice zelenou nemeli, ale za to delali vybornou pizzu (ze Udo?)

Vy jste ale *ulini. Kdybyste nepotřebovali o půl jedenácté žrát, tak vám špatně nebylo...
-
- Kontaktovat uživatele:
globusman píše:uda píše:youwee píše:[quote="sominek"][quote="globusman"]A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...

Vy jste ale *ulini. Kdybyste nevyžrali flašku vodky, tak vám špatně nebylo...[/quote] me blbe nebylo...
-
- Kontaktovat uživatele:
globusman píše:uda píše:youwee píše:[quote="sominek"][quote="globusman"]A na čem to teď píšeš ťuňťo? Přijeď do Olmiku, jede sem UDA s Youweem, jdeme někam pařit...

Vy jste ale *ulini. Kdybyste nevyžrali flašku vodky, tak vám špatně nebylo...[/quote] me blbe nebylo...