tahle akce byla i vcera.. nicmene, po regionalu (nebo spis behem nej) se stejne presunem na nejaky parkoviste (nejspis ke globusu) si trochu zablbnout. tak jde o to jak valnej vyznam to ma
Tím líp,no já se na tom časově domlouvám s pár lidma už nějaký den, ale ještě nám to nesedlo, proto tahle doba Každopádně to nějak propojíme, vidím to na Globus, jen ty lampy mě tam ser..ou
JED55CZ píše:Tím líp,no já se na tom časově domlouvám s pár lidma už nějaký den, ale ještě nám to nesedlo, proto tahle doba Každopádně to nějak propojíme, vidím to na Globus, jen ty lampy mě tam ser..ou
lampy neres tam se neda jezdit tam je ledovice...da se jezdit bokem tema malyma vjezdama tam sme si to davali s pazdem a pohoda
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
JED55CZ píše:Tím líp,no já se na tom časově domlouvám s pár lidma už nějaký den, ale ještě nám to nesedlo, proto tahle doba Každopádně to nějak propojíme, vidím to na Globus, jen ty lampy mě tam ser..ou
lampy neres tam se neda jezdit tam je ledovice...da se jezdit bokem tema malyma vjezdama tam sme si to davali s pazdem a pohoda
akorat tam neni moc mista a je to dost riziko, dvakrat jsem si najel na obrubnik