Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zasnezená OLOMOUC.... pojdme na to borci !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
ja byl dneska zkouknout ecce homo ... docela teda masakr, jak se clovek zastavil, uz se skoro neslo rozjet, tj na xi dobry, ale jinak dost mazec - chtelo by to samosvor.
Jinak co se tyce foceni, tak ja na auta pouzivam 70-200/2.8, s D90 to musi byt paradicka, D70 uz to obcas nestiha, hlavne co se tyce ostreni
Jinak co se tyce foceni, tak ja na auta pouzivam 70-200/2.8, s D90 to musi byt paradicka, D70 uz to obcas nestiha, hlavne co se tyce ostreni

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam funglovy 205/50 R17 Dunlop wintersport 3D XL, vubec si neumim predstavit tam jet s ojetyma zimakama, bych asi zustal viset dole. Fotit me jeste nikdo nefotil, zkusil jsem to akorat o vikendu na stativ+sekvenci drzenou zavarovaci gumou, ale nic moc - http://lib.unas.cz/cars/bmw/img/zima-pokus
uda píše:Marek-is píše:..to je idealní kombinaceuda píše:ufidime jak my vyjde taxi.na e36 mam letni a nefunkcni ABS i ASC...
jj vrazedna kombinace ...![]()
pekny fota jaro ,ze ses nepochlubil ze uz prisla D90ka...co mas za sklo?18-105?..
co jsem fotil ja poznate oproti JArdovym fotkam

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:uda píše:..to je idealní kombinaceMarek-is píše:[quote="uda"]ufidime jak my vyjde taxi.na e36 mam letni a nefunkcni ABS i ASC...
jj vrazedna kombinace ...![]()
pekny fota jaro ,ze ses nepochlubil ze uz prisla D90ka...co mas za sklo?18-105?..
co jsem fotil ja poznate oproti JArdovym fotkam

Poznat se to dá Řízku

Sry za OT.
globusman píše:JaraX píše:Lib_cz píše:Tak olmik dneska hlásí další pořádnou porci sněhu, podmínky jsou přímo ideální, řek bych až drze vyzívavé
jenže už to není na baworáky ale spíš na rolbyvčera to klouzalo dost drsně skoro se nedalo rozjet.
Náhodou super...
Když teď připadlo 10 cm sněhu, tak to bude lepší...
ja asi nedorazím, musím šetřit auto, zítra mě musí dopravit ke státnicím.
-