Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zasnezená OLOMOUC.... pojdme na to borci !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

tak co , dokud mame snih... date nekdo Hradisko ? fotak beru a jdeme lovit nej snimky zimy....

jen chytnout slunce... takze sice se mi krati cas , ktery mam ,,volny,, ale pokud nekdo chce nejakou fotku , jsem pro a nabizim sve sluzby v zajmu BMW na snehu :lol:

a pokud am nekdo lano a boby tak nemusim psat vocogo 8)

navrhy sem a rychle nez nam roztaje snih :!:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

beru, napiště time :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GeorgosAc píše:tak co , dokud mame snih... date nekdo Hradisko ? fotak beru a jdeme lovit nej snimky zimy....

jen chytnout slunce... takze sice se mi krati cas , ktery mam ,,volny,, ale pokud nekdo chce nejakou fotku , jsem pro a nabizim sve sluzby v zajmu BMW na snehu :lol:

jsem pro,klidně nějako jízdu mezy kuželama na čas :wink: rád přijedu zakravit svým wintervagenem :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

M3maniac píše:
GeorgosAc píše:tak co , dokud mame snih... date nekdo Hradisko ? fotak beru a jdeme lovit nej snimky zimy....

jsem pro,klidně nějako jízdu mezy kuželama na čas :wink: rád přijedu zakravit svým wintervagenem :D

mame paradni placek na Hradisku , takze klidne modraka vem... a nebo jinak.. seber se a dojed , kdyz bude slunce , cas si udelam.. klidne zitra :P
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GeorgosAc píše:
M3maniac píše:

mame paradni placek na Hradisku , takze klidne modraka vem... a nebo jinak.. seber se a dojed , kdyz bude slunce , cas si udelam.. klidne zitra :P

neboj,znám ten plac :wink: už sem tam zažil kdysi akcičku :D já bych to viděl na středu nebo čtvrtek :wink:
uda

#6 Příspěvek od uda »

ufidime jak my vyjde taxi.na e36 mam letni a nefunkcni ABS i ASC...
Lib_cz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lib_cz »

Olomoučák, který nikdy nebyl u Hradiska ... ostuda (to mluvím o sobě :-)). Tj asi bych se tam podívat moh. Btw zkoušeli jste někdo kruháč na konci technologické http://www.mapy.cz/#x=139679296@y=134212672@z=15@mm=ZP ? Sice je menší, ale jako objet ho souvisle bokem je docela fuška :-) (teda pro mě :lol: )
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Lib_cz píše:Olomoučák, který nikdy nebyl u Hradiska ... ostuda (to mluvím o sobě :-)). Tj asi bych se tam podívat moh. Btw zkoušeli jste někdo kruháč na konci technologické http://www.mapy.cz/#x=139679296@y=134212672@z=15@mm=ZP ? Sice je menší, ale jako objet ho souvisle bokem je docela fuška :-)

to vypada zajimave.. a docela odlehle misto koukam :-)
rumman

#9 Příspěvek od rumman »

V týdnu né. Mám auto do pátku v servisu :/
Lib_cz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lib_cz »

GeorgosAc píše:
Lib_cz píše:Olomoučák, který nikdy nebyl u Hradiska ... ostuda (to mluvím o sobě :-)). Tj asi bych se tam podívat moh. Btw zkoušeli jste někdo kruháč na konci technologické http://www.mapy.cz/#x=139679296@y=134212672@z=15@mm=ZP ? Sice je menší, ale jako objet ho souvisle bokem je docela fuška :-)

to vypada zajimave.. a docela odlehle misto koukam :-)

Jojo, je to připravený asi na budoucí stavby, jsou tam nějaký dvě nový fabriky, ale daleko, celá ta technologická je široká, neudržovaná a ten kruháč je tam úplně plonkovej :-) Dneska jsem se cestou do práce zase neudržel a párkrát se zatočil, paráda. Akorát tem někdo u kraje ukrad poklop z kanálu, takže na chyby je potřeba dát majzla, patníky ale vcelku nízký, chyby promíjející. Já teda jezdívám na ecce homo, proto moc parkoviště a plac u Hradiska neznám
Lib_cz
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lib_cz »

Ale jako zajezdit a zafotit bych si též přijel, to né že ne
youwee
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od youwee »

prijel bych, ale zitra musim na sluzebku a ve ctvrtek uz to bude podle me cely rozjezdeny :(
Lib_cz
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lib_cz »

youwee píše:prijel bych, ale zitra musim na sluzebku a ve ctvrtek uz to bude podle me cely rozjezdeny :(

To bude už dnes, kámoš tam byl s pažoutem a včera večír mi hlásil, že tam byla další 4 auta a dokonce tam slajdovala i nějaká dodávka a prej i popeláři 8O
Marek-is

#14 Příspěvek od Marek-is »

uda píše:ufidime jak my vyjde taxi.na e36 mam letni a nefunkcni ABS i ASC...
..to je idealní kombinace :twisted:
Marek-is

#15 Příspěvek od Marek-is »

klasika/čtvrtek... :idea:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od globusman »

Je to tam super... Teď jsem se od tama vrátil domů...
Johnny_M
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Johnny_M »

Chlapci, poučte mě... Já nevím kde to je a možná bych taky dojel...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

byl jsem dneska okouknout teren a je to ledovice jako prase se snehem.. parada.. prijel i Jarda s kamosem a byl tam mustang a jeste nejaky osobaky.. dobry to bylo , ale kosa jka v riti , tak c ekam jaky fotky ukaze jarda s D90...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od globusman »

jan_matus píše:Chlapci, poučte mě... Já nevím kde to je a možná bych taky dojel...

http://www.mapy.cz/#x=139641696@y=13430 ... _134778880

přesně uprostřed u té zatáčky
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

GeorgosAc píše:byl jsem dneska okouknout teren a je to ledovice jako prase se snehem.. parada.. prijel i Jarda s kamosem a byl tam mustang a jeste nejaky osobaky.. dobry to bylo , ale kosa jka v riti , tak c ekam jaky fotky ukaze jarda s D90...

http://jarax.rajce.idnes.cz/Hradisko_6.1.2009/
Odpovědět