Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hura akce - Motokary Radotin dnes !!!
-
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Klouzalo to super ta zadní rovinka s tou zatáčkou se dá jet celá bokem, mě to moc potěšilo, sice čas 4s za rekordem, ale zabava a moc se mi líbilo, kdy dáme zas?? Zimní ceny jsou fajn 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
... hmm, taky bych jel "kdykoli"
a to že je venku mráz, nebo teplo, má na klouzavost v kryté radotínské hale nepatrný vliv!
je to pouze o nastavení káry a stáří gumy.
já moc nechápu, jak se dá zajet to kolo pod 1:24, i když je tam mnoho živých důkazů, že to jde.
Sám jezdím okolo 1:32, ale taky mám 110 kilo
Kdo z vás má licenci na ty silnější káry???
a to že je venku mráz, nebo teplo, má na klouzavost v kryté radotínské hale nepatrný vliv!
je to pouze o nastavení káry a stáří gumy.
já moc nechápu, jak se dá zajet to kolo pod 1:24, i když je tam mnoho živých důkazů, že to jde.

Sám jezdím okolo 1:32, ale taky mám 110 kilo

Kdo z vás má licenci na ty silnější káry???
-
-
- Kontaktovat uživatele:
v klidu se da zajet 1:24, osobak mam 1:22:120, ale musis opravdu bez chyb... na 270cc mam 1:19:970, ale s tema starejma. Ty novy tak dobre nejedou
licence na silnejsi ti je k prdu, lepsi cas s nima nezajedes a jeste si rozbijes cunu
ftip je v tom ujet co nejkratsi vzdalenost a skvele brzdit. Ze zacatku jsem s tim mel problemy, protoze sme tady vsichni zvykli na rozevlaty prdele, ale na motokare to srazi casy nemilosrdne o vteriny..
ta vaha je dost dulezita. Netusim jestli se to da se 110kg zajet
Teplota je na prilnavosti hodne znat, trva tak tri kola rozevlaty jizdy nez se s tim da zajet rozume kolo. Je ale fakt, ze ten studeny vzduch svedsi motoru, je to citit.
Jestli chcete, muzem nekdy v tydnu dat jizdu!?

licence na silnejsi ti je k prdu, lepsi cas s nima nezajedes a jeste si rozbijes cunu

ftip je v tom ujet co nejkratsi vzdalenost a skvele brzdit. Ze zacatku jsem s tim mel problemy, protoze sme tady vsichni zvykli na rozevlaty prdele, ale na motokare to srazi casy nemilosrdne o vteriny..
ta vaha je dost dulezita. Netusim jestli se to da se 110kg zajet

Teplota je na prilnavosti hodne znat, trva tak tri kola rozevlaty jizdy nez se s tim da zajet rozume kolo. Je ale fakt, ze ten studeny vzduch svedsi motoru, je to citit.
Jestli chcete, muzem nekdy v tydnu dat jizdu!?
Nevim, mně ta dráha v Radotíně moc nesedla, na Čerňáku to mam mnohem radši... tam bych někdy zajel, ale musíme se dohodnout dřív jak ten den ve dvanáct 

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt že já než na stopu jsem jel na smyk a byla prdel, ale bylo cejtit že až tak 3-4kolo začíná guma trošku fungovat, jinak se mi zdálo že to uskakovalo v zatáčkách jak svina, jel jsem 2x se stejnou motokárou a 2x jsem byl druhej za plešounem a nevim no, ujížděl mi na rovinkách, takže asi jsem měl nějakou divně nastavenou kárku, docela bych zašel zkusit jinou zda to bylo opravdu tim 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
-
- Kontaktovat uživatele:
... jojo, v tejdnu bych zašel, ale čím později tím líp!
večer když má nějakej podnik v Radotíně "akci" třeba do devíti nebo dýl, pak už se tam veřejnosti nechce
a jezdíme tam já nebo dva, ale tři je maximum, co se takhle pozdě sejdeme.
Souhlasim s tim, že každej smyk brzdí a jde o to najet nejkradší dráhu, ale současně nejideálnější
průjezd zatáčkou od krajů do krajů. nedávat tomu plnej plyn, používat brzdu.
Ale ať dělám co dělám, pod 1:30, jsem se dostal jenom jedinkrát.
Až zhubnu ze 110 na 70, pak možná budu jezdit rychleji, ale nebudu mít sílu na přeprání volantu.
večer když má nějakej podnik v Radotíně "akci" třeba do devíti nebo dýl, pak už se tam veřejnosti nechce
a jezdíme tam já nebo dva, ale tři je maximum, co se takhle pozdě sejdeme.
Souhlasim s tim, že každej smyk brzdí a jde o to najet nejkradší dráhu, ale současně nejideálnější
průjezd zatáčkou od krajů do krajů. nedávat tomu plnej plyn, používat brzdu.
Ale ať dělám co dělám, pod 1:30, jsem se dostal jenom jedinkrát.
Až zhubnu ze 110 na 70, pak možná budu jezdit rychleji, ale nebudu mít sílu na přeprání volantu.
-
- Kontaktovat uživatele:
cernak vs. radotin: neda se srovnavat.. kary v radotine jsou sice mnohem vic pouzivany, ale daleko lip servisovany. Trat v radotine je tezka, protoze je dlouha a kdyz neco zkazis, tak musis minutu jet aby jsi to mohl zkusit znova. Cernak si rad dam, ale neni to zavodni trat, spis na blbnuti.
Jeslti si mylis, ze nejezdime bokem, tak to se mejlite!
je to mnohem vetsi prdel - a o to jde primarne.
Co takhle:
CTVRTEK, 22:00 ?
Jeslti si mylis, ze nejezdime bokem, tak to se mejlite!

Co takhle:
CTVRTEK, 22:00 ?