a je to tu zas... ještě že mi všichni jezdíme dle pravidel
snad nezmeškám příští akci... chjo
Ano myslím že to ukázala první skupina včetně mě při přesunu na čerňák. Vidět z chvostu jak se předemnou hemží několik trojek a občas i napravo.....( Iceman ví o čem mluvím viď ) a za sebou blikat všechny ostatní auta jako o vánocích....fakt super:-) Doufám že se to brzo zopákne...lidi super:-)
bmw4ever píše:Ano myslím že to ukázala první skupina včetně mě při přesunu na čerňák. Vidět z chvostu jak se předemnou hemží několik trojek a občas i napravo.....( Iceman ví o čem mluvím viď ) a za sebou blikat všechny ostatní auta jako o vánocích....fakt super:-) Doufám že se to brzo zopákne...lidi super:-)
hej, tak to chci priste jet posledni, by me ten pohled docela zajimal a kerej ty ses tipuju ten s tou sedmou zelenou jak vozil Horu a kamose pak na cernaku
EDIT: aha, takze podle toho, ze to auto prodavas v bazaci, tak si to ty
jj to jsem já jak někdo povídal to prase s tou lodí každopádně to bylo opravdu super:-) Jinak Vánoce? No ty si udělám až budou mít zase otevřený banky ať mám alespoň na chvilku ty sedmy dvě jinak v neděli zase na Strahově jsem zvědavej kolik lidí tam bude
bmw4ever píše:Ano myslím že to ukázala první skupina včetně mě při přesunu na čerňák. Vidět z chvostu jak se předemnou hemží několik trojek a občas i napravo.....( Iceman ví o čem mluvím viď ) a za sebou blikat všechny ostatní auta jako o vánocích....fakt super:-) Doufám že se to brzo zopákne...lidi super:-)
hej, tak to chci priste jet posledni, by me ten pohled docela zajimal a kerej ty ses tipuju ten s tou sedmou zelenou jak vozil Horu a kamose pak na cernaku
EDIT: aha, takze podle toho, ze to auto prodavas v bazaci, tak si to ty
jj bylo to celkem vydařený, ale já nevim kdo říkal, že teď drobet zrychlíme co randále? Sice sme meli pak drobatko oba hnedy trenky, když jsme dobržďovali, ale jinak cajk jj s těma autama je to pravda blikali jak magoři na pouti ale co aspon byla prdel
kde to je??nejsem vod vas prazaci...ale rad bych se dojel mrknout.....jsem momentalne v praze ale jinak zlinskej kraj....takze....da mi nekdo presnejsi info???
Ahoj no minimálně 2 sedmy a jedna 36 a jedna M5 a víc nevím ale jinak je to na strahově. Kdyžtak zavolej buď Killcovi nebo mě na 739474339 a já ti řeknu kde to je nebo se někde sejdem. já teď už vyřážím ještě přes myčku:-)