no tyjo ze bych zustal v brne dele a zasel na cigoMattyX píše:tak to je kamo blbybmwPulse píše:no ja taky dojedu i kdyz nikoho z vas moc neznam krom Tomase 8409.. a poradne nevim kde to tesco jeale myslim ze je to na smeru svitavy ne ? vis kde je v brne bobycentrum ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno - "předštědrovečerní" regionál 23.12. Tesco
-
bmwPulse
- Klubové ID: 1415
- Kontaktovat uživatele:
no to vim,us sem se dival na mapu a asi vim,ja si vas zitra dohledam,neni nahodou naproti tomu tescu kaufland?MattyX píše:tak to je kamo blbybmwPulse píše:no ja taky dojedu i kdyz nikoho z vas moc neznam krom Tomase 8409.. a poradne nevim kde to tesco jeale myslim ze je to na smeru svitavy ne ? vis kde je v brne bobycentrum ?
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
a mám nový "tuning" :palec: na káře, tak doufám, že se mi nebudete smát, nějaká p*ča
mi dnes v brně chtěla vybrat auto a skončilo to tak, že mi při dobývání se do auta, tak rval za kliku, že ji urval, naštěstí jsem ji našel hozenou pod autem, tak kdyby jste náhodou věděli o nějakým svářeči co by to uměl aspoň provizorně opravit (je to nějaká slitina), tak se mi zítra ozvěte prosím
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
litinu neni problem zavarit. Jestli chces kontakt, staci rict... ale myslim ze se spis vyplati sehnat jinou ne?Jawak píše:To bohužel nesvaříš.. Já mám na 39ce vyměňovanou kliku u řidiče, protože pan lakýrník v Německu netrefil barvuBratn píše:svářeči co by to uměl aspoň provizorně opravit (je to nějaká slitina)
-
BMWPower
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Ale prdlajz...Kamoš si pořídil e28 2,4td a je z ní docela slušně nadšenej. Tak je zase o jednu BMW duši navíc...Zave píše:hranolky... ale vazne...MattyX píše:fritol ?:D jedes a za tebou voni rizky?:DBMWPower píše:Tak sebou vytáhnu novou kamarádovu e28 fritol...![]()
![]()
Ja dojedu nakonec vanocnim darkem teda
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
ale to jo s tím se počítá že bude jiná, tuhle už se pokoušeli kdysi dávno zavařit v Renocaru, akorát do tý doby než najdu tu samou, tak abych nemusel si otevírat okno abych se vůbec dostal do auta, nebo víte někdo o bouchnutý E39 v modrý montrealblau nebo tak nějak se to jmenuje?Zave píše:litinu neni problem zavarit. Jestli chces kontakt, staci rict... ale myslim ze se spis vyplati sehnat jinou ne?Jawak píše:To bohužel nesvaříš.. Já mám na 39ce vyměňovanou kliku u řidiče, protože pan lakýrník v Německu netrefil barvuBratn píše:svářeči co by to uměl aspoň provizorně opravit (je to nějaká slitina)